Krystianek1234
Początkujący
- Punktów
- 0
Na pewno nie dziura w zbiorniku heheJa miałem, zgadnij co było przyczyną tego błędu?
No właśnie nie wiem sam już co to może być. Mógłbyś podpowiedzieć?Ja miałem, zgadnij co było przyczyną tego błędu?
Nie ma korka tylko klapka aby jestNo właśnie nie wiem sam już co to może być. Mógłbyś podpowiedzieć?
,,strzelasz w ciemno ..czy wiesz na pewno ??
Nie wiem niestety o co chodzi UPG...,,strzelasz w ciemno ..czy wiesz na pewno ??
o UPG trochę póżniej ! Napisałeś o błędzie ---a jakie towarzyszyły mu objawy w pracy silnika ?Nie wiem niestety o co chodzi UPG...
Żadnych. Nie kopci nic. Buta ma. Nie przerywa. Wtryski dobre filtr paliwa zmieniony przewody paliwowe dobre nigdzie nie leci...o UPG trochę póżniej ! Napisałeś o błędzie ---a jakie towarzyszyły mu objawy w pracy silnika ?
Czyli na ten błąd natknąłeś się przypadkowo ,czy może coś się zadziało takiego z silnikiem że postanowiłeś odczytać błędy ?Żadnych. Nie kopci nic. Buta ma. Nie przerywa. Wtryski dobre filtr paliwa zmieniony przewody paliwowe dobre nigdzie nie leci...
Zapala się błąd silnika i jak sprawdzam to jest taki błąd jak na zdjeciuCzyli na ten błąd natknąłeś się przypadkowo ,czy może coś się zadziało takiego z silnikiem że postanowiłeś odczytać błędy ?