• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Woda na progach Astra H

adamoos

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
Witam Kolegów, mam problem podczas zimy zaobserwowałem, że na progach z przodu po stronie kierowcy i pasażera jest mokro (stoi woda). Woda ta spływa czasami na dywaniki więc zaraz będzie wszystko tam pływało.. wilgoć itp. Czy spotkaliście się kiedyś z takim problemem? Macie jakieś rozwiązanie?

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Rozszczelniona bądź źle wklejona szyba czołowa ;)

adamoos

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
znalazłem jeszcze gdzies wątek w intenecie ze ta woda to przyczyna zle uszczelnionego głosnika w drzwiach... ze woda leci przez drzwi i tym głośniczkiem sie dostaje do sirodka.. polecają zrobic jakiś daszek i to uszczelnić. Co o tym myślicie ?

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1753
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk
Czekać na słoneczne dni i jak będzie sucho lać wodę konewka itd i obserwować gdzie się leje.
Ostatnio mazda 6 2010 woda w bagażniku woda dostawała się pod relingiem w miejscu zgrzewu takie auta teraz robią nie wspomnę o hondzie Jazz

adamoos

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
Dziękuję za poradę. Faktycznie najlepiej będzie "wywołać" sztuczny deszcz heh. jak to jest ze najprostrze pomysly przychodza z taka trudnoscia ...

Do góry Bottom