• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wojsko - wspominki

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
najważniejsze to co wieczór pompować
wierzcie czy nie, ale na taboretach robiłem bez pauzy 150 pompek. zawstydziłbym pewnie nie jednego chińczyka z aliexpress. :D
a teraz, to ciężko z łóżka czasem wstać :)
Zgłosiłem się na ochotnika więc wysłali mnie zgodnie z moją prośba na kierownika.
ja prosiłem o majora, ale nie dali się przekonać :)

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
To się temat rozkręcił... jeszcze przy piątku i piwku aż miło poczytać powspominać a czego się tak nie którzy obawiali tego wojska to ja do tej pory nie rozumiem... wyjścia na stałki ... i te znajomości z koszar...kami :oops::rolleyes:

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
wy to macie dobrze :( ja byłem tylko kwartał na przeszkoleniu i co piłem tylko zadnych pompek ,zadnych wierszykow
nic tylko picie na poligonie w ustce :(

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Piekne wspomnienia Pany!
Ja bardzo chcialem wojsko odpompować.ale na przedbiegach dostałem kat.D ( autobus) i bilet powrotny do cywila.

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Co to były za czasy... miesiąca nawet nie byłem na macierzu jak chorąży już chciał mnie wysyłać do Orzysza :jimlad:

slaweuszek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
4
Punktów
493
Miasto
Gorzów Wielkopolski
24 Techniczna Polowa Baza Wojsk Łączności ( tajna jednostka ) - miło powspominać tamte czasy, choć nie zawsze było kolorowo :) ( fala ).
Żona do dziś się śmieje, że jak mnie poznała, to pierwszy raz widziała żeby ktoś nawet skarpetki składał w kosteczkę ;)

Do góry Bottom