• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wulkanizacja na Grubber lub Redats części serwis?

andrew2710

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich i proszę o jakieś konkrety odnośnie zestawów narzędzi tych firm lub innych z przedziału cenowego do 9000 tyś. Proszę darować sobie komentarze że to gó..o, badziew itp bo jestem tego świadomy ale z racji tego że muszę zakupić sprzęt nowy, nie używany to nie poszaleje z firmówkami. Planuje działać raczej w zakresie napraw zawieszeń, geometria wydech itp a przy tym wulkanizacja mile widziana zwłaszcza sezonowo.
Jeśli ktoś miał, pracował lub pracuje na takim chińskim zestawie to interesuje mnie jakaś informacja odnośnie pracy na nim, serwisu, dostępności części. Mile widziane też propozycje do max 10 tyś

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Cóż mogę powiedzieć - zaraz ktoś powie że każdy swoje chwali :) Wypowiem się co do REDATS, bo to nasza marka.
Boisz się o części do REDATS? Spokojnie - mamy je. Nie ma tak, że coś ulegnie awarii to zostawimy Cię na lodzie. Po prostu. Cokolwiek się dzieje - dzwonisz/piszesz i zapewniamy części. Mamy też wykwalifikowany serwis REDATS.

Do 10 tysięcy - bez problemu u nas się znajdzie monterka + wyważarka. Fabrycznie nowe, z gwarancją...Także - w razie pytań śmiało pisz. :)

pozdrowienia,
Tomek
PHU Szczepan

Dale

Gaduła
Punktów
11
Jeśli chcesz sobie oszczędzić nerwów, to Szczepana odradzam. Osobiście nie kupiłbym u nich nic poważniejszego niż jakieś ciężarki i inne akcesoria do wulkanizacji. Raz spróbowałem i żałuję. W mojej ocenie są niewiarygodni i nie wywiązują się ze swoich zobowiązań. Telefonów nie odbierają, jeśli odbiorą, to nikt nic nie wie. Ktoś ma oddzwonić, jednak nigdy im się to nie udaje.

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Jeśli chcesz sobie oszczędzić nerwów, to Szczepana odradzam. Osobiście nie kupiłbym u nich nic poważniejszego niż jakieś ciężarki i inne akcesoria do wulkanizacji. Raz spróbowałem i żałuję. W mojej ocenie są niewiarygodni i nie wywiązują się ze swoich zobowiązań. Telefonów nie odbierają, jeśli odbiorą, to nikt nic nie wie. Ktoś ma oddzwonić, jednak nigdy im się to nie udaje.

Dzień dobry,

dziwna sprawa...Powiem szczerze, że jestem tym zdziwiony, że rzekomo "nikt nie oddzwania".
Czy mogę prosić o kontakt w wiadomości prywatnej, z większą ilością szczegółów? Sprawdzę co się mogło stać.

Szczepan.. Macie wyważarkę z uchwytem pneumatycznym?

Niestety, aktualnie nie mamy wyważarki z uchwytem pneumatycznym :( Wszystkie z naszych wyważarek naleźć można tutaj: http://bit.ly/wyważarki

pozdrawiam,
Tomek
P.H.U. Szczepan

Do góry Bottom