• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wygodny mały automat

globalcars333

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Wygodny mały automat nie chciałbym uciekać w standardy szkół jazdy czyli Nissan Micra czy też Toyota
Yaris zbyt mocno jest to kojarzone z dużym niebieskim L .

globalcars333

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Myślę . że jeśli nie istotne dla twojej kobiety jest to czy to auto szkoleniowe czy nie to mogę polecić Toyotę Yaris. Natomiast jeśli tak i chce zmienić auto na coś poza szkoleniowego to jestem skłony doradzić Forda Fiestę bądź Fokusa

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Jak dla kobiety to kazde male auto ale nie po kobiecie :D
Sam mialem Peugota 206 w automacie, baba przegrzala bo ziec zrobil jej serwis jak kupila tylko nie sprawdzil czy jest olej w skrzyni a potem jak zrobila sie juz padaka ze stawala nalal jakiegos innego niz powinien :(
Zrobilem i ponad rok pojedzilem.

Mimo ze nie jestem baba to tylko automat, obecnie Ford Focus, moze rdzewieje ale jezdzi :)

globalcars333

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Marek_ S
Z golfem bywa różnie w kontekście awaryjności z Ibizą w rocznikach 92 94 Golf radził sobie lepiej , ale czy są , aż tak bez awaryjne to faktycznie ciężko powiedzieć

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
zdecydowanie toyota, ewentualnie kia picanto

dynamical

Początkujący
Punktów
1
jak mały automat dla kobiety to tylko Mazda 2. Najlepsze automaty, do tego super wyglądają te samochody.

Do góry Bottom