• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wysyłka większych części - pomocy!

wawik96

Początkujący
Punktów
0
Witam!
Proszę Was o pomoc ponieważ chciałem sprzedać komuś klapę tylną do skody octavii w wersji liftback razem z szybą. Problem w tym że gdy zadzwoniłem do pocztexu chcieli by ode mnie ok. 180zł ! a Fedex 212zł!. Jak czytam ogłoszenia to niektórzy piszą ze wszystko ok.50zł.
Co musiałbym zrobić aby ta cena spadła? Proszę o pomoc?

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
masz umowę z fedex? sprawdź ceny na furgonetka.pl lub podobne strony. ja mam paletę w fedexie za około 100zł.

ebober

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rogów
Witam, to mój pierwszy post, niewiem czy pomoge ale znam firme która wszystkie czesci samochodowe wozi bardzo tanio, z tego co powiedzial mi ich przedstawiciel to paleta za 40zł, jak narazie to raz wieźli mi paczke o wymiarach 6x6x200 cm czyli dosc niestandardowa i koszt 22zł, Jak ktoś by chcial to moge podać nr do przedstawiciela na priv. Pozdrawiam

palikot

SuperMechanior
Punktów
13
ja kiedyś kupiłem tylną klapę w internecie i szyba przyszła rozbita
ciężko jest coś takiego dostarczyć

Tiger500

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wolsztyn
Witam
Ja prowadzę punkt wysyłek, ale głównie są to paczki do 30kg. Współpracuję z DHl, Fedex, KEX.
Jakie są wymiary paczki oraz jaka waga?
Czy jesteś w stanie zapakować to w karton, żeby kształt był regularny?

AdamMPS

Gaduła
Punktów
10
Miasto
Bielsko Biała
Witam, od siebie mogę polecić portal sendit.pl, portal ten współpracuje z allegro także jest rzetelny i wiarygodny, ceny bardzo korzystne, firmy kurierskie to DPD i UPS, pozdrawiam.

Do góry Bottom