• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wyważarka i Montażownica

P

PogotowieSamochodoweUK

Nie reczna. W sesie mysisz obsluzyc ramie zciagajace. Pelnego automatu w tej cenie nie kupisz. Automat kosztuje dobre 3kF a tu masz za 2k komplet z wywazarka;)
Wrzuce fotki jak bede na warsztacie bo mam tam cala oferte ze zdjeciami.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
panowie byłem na targach w Rzeszowie i oglądałem wyważarke hofmanna geodyna 3900 zsonarem i Świstowski zaprezentował focusa 790 se i porównując obie chyba lepiej wypada focus, 3900 nie ma nawet meni w języku polskim kalibruje się ją jakimiś kod trzeba najpierw wciskać takie zamotanie a focus mierzy nawet centryczność koła moje wrażenie focus 790se leprzy tylko ma już dotykowy ekran ciekawe jak się on spisuje może ktoś z was ma taki ekran to by się wypowiedział czy to awaryjne czy nie

ŚwistowskiS.A.

Początkujący
Punktów
2
Hamer dziękujemy za tak pozytywne opinie :) Rzeczywiście kładziemy duży nacisk na serwis sprzedanych urządzeń.
Co do targów,rzeszowskie targi to już historia dlatego teraz zapraszamy do Kielc na Targi Gumy i Opon RTE.
Oferowane przez nas maszyny można będzie zobaczyć w akcji.
Szczególnie warta uwagi jest nowa w ofercie wyważarka Cemb w dedykowanej nam linii Focus - Model F780
http://motofocus.pl/wyposazenie-warsztatowe/13976/wywazarka-focus-f780-w-ofercie-swistowski-sa

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
szkoda tylko że te w KIELCACH nie są w niedziele bo tak na tygodniu nie ma czasu .w KATOWICACH w tym roku was nie było i szkoda bo z wyposażeniem warsztatów było bardzo licho firm bodajże BOSCH i MEGASPIN HOFMAN ludzie się kręcili chcieli zobaczyć a tu ZONG

ŚwistowskiS.A.

Początkujący
Punktów
2
W tym roku postawiliśmy na Lubtech i RTE, niestety nie możemy się pojawić wszędzie :)
W przyszłym na pewno Poznań .
Zapraszamy na nasze stoiska :)

Manitoba1

SuperMechanior
Punktów
56
Miasto
Psary
www.automototechnika.com
jeszcze w życiu nie słyszałem o sprzęcie który sam się kalibruje( chyba że mowa tu o sprzęcie kosmicznym :) ) a siedzę w tej branży już 15 lat
za 10 tytsi to może jak byś się postarał to kupił byś wyważarkę razem z chińczykiem który za miskę ryżu by Ci ją dziennie kalibrował

czego to ludzie nie wymyślą żeby coś sprzedać

Manitoba1

SuperMechanior
Punktów
56
Miasto
Psary
www.automototechnika.com
Jak chcesz to oba te sprzety mam nowki sztuki z roczna gwarancja za sume 2k funtow czyli to mniej niz 10 tys chyba.
Wywazarka samokalibrujaca sie wiec bez problemowo. Jestem w UK wiec trzeba to na palecie do PL wyslac za dodatkowa oplata.
Mam rowniez windy 2 kolumnowe po 2k funtow do 2500kg I za 2500f 4000kg.
Nie sa to chinole tylko angielska produkcja I czesci sa dostepne na biegu w razie w po gwarancji.
Ale nie mialem jeszcze zazalen a sprzedalem juz ponad 4 zestawow.

proszę uprzejmie

awoj11

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Puławy
opon-market.pl
Unitrol na początek da radę jednak w tych pieniądzach nie kupisz nic ciekawego z Unitrola Montażownica Ola to półautomat więc nie polecam :) jak już to przynajmniej musiała by to być Janka chociaż w podstawie jednak posiada możliwość późniejszego rozszerzenia o ramie do niskich Ola takiego nie posiada więc szkoda kupować czegoś na jeden sezon :) Lepszym rozwiązaniem będzie już faktycznie ATH w tej kwocie :) Monterka ATH 1900 i Wyważarka ATH 1530
Rozumiem że chodzi o kwotę 11 500 zł Brutto ?
Jeżeli tak to z zestawu ATH jeszcze zostanie troszkę :)

Prosty zestaw jednak na pewno lepszy od tych modeli Unitrola które podałeś po pierwsze monterkę możesz rozbudować o ramie dwa dostęp do części i cena części nie jest z kosmosu możliwość ich załatwienia z wielu źródeł .

W Unitrolu w okresie gwarancyjnym jest wszystko ok po okresie gwarancyjnym przyjazd serwisu z Unitrola słynie z kosmicznych cen .

Da radę kupić w tych pieniądzach automatyczną monterkę Unitrol Janka i jeszcze automatyczną wyważarkę ATS W-220 w komplecie za dodatkową złotówkę, czyli zestaw wychodzi 9 800. Taka promocja jest teraz na sklep.phu-szczepan.pl

opomax

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Sulejówek
Jak ktoś jest zainteresowany montażownicą czy wyważarką to zapraszam. Posiadam maszyny UNITROLA i BUTLERa.
Mam również pneumatykę amerykańskiej firmy M7,
ZAPRASZAM.

rafal00

Nowy
Punktów
0
Miasto
lublin
felgido.pl
obie maszyny polautomatyczne, a z niemcami maja tyle wspólnego ze przejechaly przez ich magazyn , wiadomo skąd. Zadna to super promocja, raczej przecietniaczek. sorry, ale sporo juz ofert przepatrzylem wiec wiem co mowie

rafal00

Nowy
Punktów
0
Miasto
lublin
felgido.pl
nie mowie ze chinskie to od razu zle bo pewnie sam takie kupie, ale nie mydlmy oczu ze ATH to niby niemieckie tylko dlatego ze to niemiecka firma sprowadza z chin. hamer, uwazasz ze to dobra oferta jak za polautomaty?? jakos nie chve mi sie wierzyc w ta super promocyjna cenę

Do góry Bottom