• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wyważarka z funkcją pomiaru bicia felg

Toczii

Nowy
Punktów
0
Witam. Rozglądam się za wyważarką do warsztatu i zainteresował mnie Redats model W-770 z funkcją pomiaru bicia felg. Czy taka funkcja rzeczywiście jest warta uwagi i się sprawdza? Ewentualnie jaką wyważarkę automatyczną możecie polecić do ok 12tys.?

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Redats czyli kolejna marka AP tak samo dobra jak rocks (polecę tylko latarki, reszta narzędzi zanim otworzysz pisz reklamacje) czyli gowno i nawet papierkiem nie przykrye... Robiłem na montazownicy tej marki i po roku nadaje się tylko do stalówek i to też z miękkimi oponami... Dodam że do max r16... Na początku sztywna i na prawdę spoko a po roku płyta się gnie tak samo i ramię....

Toczii

Nowy
Punktów
0
Redats czyli kolejna marka AP tak samo dobra jak rocks (polecę tylko latarki, reszta narzędzi zanim otworzysz pisz reklamacje) czyli gowno i nawet papierkiem nie przykrye... Robiłem na montazownicy tej marki i po roku nadaje się tylko do stalówek i to też z miękkimi oponami... Dodam że do max r16... Na początku sztywna i na prawdę spoko a po roku płyta się gnie tak samo i ramię....
A miał ktoś może styczność z firmą Nortec lub Twin Busch?

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Z którą dokładnie montażownicą miałeś problem?
ps. nie jesteśmy marką AP :)

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
W sumie mamy cały czas jutro napiszę model... Ale AP jest głównym że tak powiem "naciągaczem" na tę markę... Jest też podnośnik dwukolumnowy roczny, Hydrauliczny..Juz cieknie...

Do góry Bottom