• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

X431pro ktoś ma?

barantk

Uczestnik
Punktów
2
launch bydgoszcz tam kupilem tester, przeciesz jest oficialnym dystrybutorem na polske, wiec od niego kupiony mialem tester

apln

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
53
Miasto
SY/SLU
Skoro piszecie, że drugi raz byście go nie kupili, to co w +/- tych pieniądzach legalnego polecicie?

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Osobiście przymierzam sie do Autela MaxiDAS DS 708- chociaż jeszcze nie wiem, czy słusznie ;)
Z Diagunem miałem styczność, robi sporo , ale wydał mi się zby delikatny i zabawkowy jak na warsztatowe warunki

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
chyba autocoma/delphi nie wiem , launch do azji super w sumie zly nie jest

jarek_bolo

Gaduła
Punktów
4
A co lepiej ogarnie grupę VAGa, Launch x431 Pro czy TEXA Nanodiag?

jarek_bolo

Gaduła
Punktów
4
A w przypadku francuzów jak wygląda starcie Launcha x431 Pro vs. TEXA Nanodiag?

W IC jest promo na TEXA Nanodiag z Autodatą, która zostanie nawet jak minie roczna darmowa aktualizacja.
Launch ma Autodatę dopiero w opcji, ale za to ma zestaw kabli do starszych aut.

Cena obu jest porównywalna...

Docelowo do VAGa kupując VCDS'a, a do PSA Lexię to który z dwóch powyższych będzie lepszą "uniwersalką" dla pozostałej gamy producentów i modeli?

Edit:
Tego Nanodiaga nie ma na stronie TEXA już... Jego miejsce zajmie pewnie Navigator Nano S:
http://www.texapoland.pl/produkty/navigator-nano-s

Ostatnia edycja:

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
605
Miasto
Podkarpacie
Launch idealnie robi marki które są sprzedawane w USA i AZJI . Marki sprzedawana w 90% tylko w europie czyli citroen , peugeot , renault robi kiepsko . Dlatego launch'a uzupełniasz kupując lexia i clip'a .

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
Tylko auto data w texie nie jest 1:1 z auto datą online. Szukałem rozrządu do nowego transita i nie ma nic ale jak zadzowniłem na call center texa to mi podali co potrzeba. (warunkiem jest aktywny abonament) A kupić osobno Auto Date online to już spory koszt

Daniel Wójtowicz

SuperMechanior
Punktów
3
Miasto
Katowice
www.cartec-polska.pl
Ja od siebie mogę polecić do diagnostyki PDLe od SUNa. Kilka wersji modeli, dobry serwis w Polsce, nie chiński sprzęt a najważniejsze to szybka i bezbledna obsługa 98% parku samochodowego +USA.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Wójtowicz darmową reklamę sobie tu robisz?

Launch to jest chiński swietny produkt. I świetnie podrabiany przez chinczykow Sami sobie podrabiaja. Pro3s ustepuje tylko serwisowkom
Blayders launch kuleje na niektorych azjatach ,z cytrynami i pugami nie mialem problemu. Ale wszystkiego nie wie nikt.

Ostatnia edycja:

Daniel Wójtowicz

SuperMechanior
Punktów
3
Miasto
Katowice
www.cartec-polska.pl
Wójtowicz darmową reklamę sobie tu robisz?

To tylko marketing, mam dostęp do wielu producentów związanych z branżą motoryzacyjną i korzystam z tego. Nawiązując kontakty z dużą liczbą specjalistów samemu poszerzamy swoją wiedzę i horyzonty.

Na chińczykach rzeczywiście zrobisz wiele jak na taką kwotę inwestycji ale to nie są urządzenia na lata. Brak dostępu do dobrego, autoryzowanego serwisu, problemy z software, słaba jakość wykonania a do tego kompotenty najniższej klasy. Warto jest o tym pamiętać aby w późniejszym czasie nie oczekiwać cudów.
Pozdrawiam.

mazi0000

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
123
Miasto
Katowice
Używam pdl3000 dupy nie urywa. Dobrze robi Amerykę. Dałem za niego 6200 brutto.

jagoor

SuperMechanior
Punktów
53
Miasto
Olkusz
Do ameryki polecam alfa obd ostatnio zrobiłem nim konwersje jeppa na eu potrzeba tylko do niego st 1170 od viakena albo el327
aktywacja programu 50 euro a robi robotę nawet w lanchu nie ma tylu opcji
Co do lunch to powiem tak tylko ori najlepiej z globalnej dystrybucji 3600 kolega ostatnio kupował 2 lata aktualizacji
Ja w polskiej więcej płaciłem za roczną aktualizację :(

Lunch kodowanie bmw na poziomie e-sys
mercedes w większości zastępuje Monako i Vediamo
grupa wv kodowanie online
Stara japonia wybornie
Ameryka zacnie

Do góry Bottom