• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zacisk hamulcowy SKV

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2820
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Ja jak muszę kupić jakiegoś chińczyka to kupuję x2 to co potrzebuję. Sytuacja z dzisiaj, Maxgear L.T. do Primery P11. Otwieram a tam gumka od tłoczka osobno - co ja mam sobie to zmontować? Jeszcze sprawdziłem czy to nie wersja lego - ale nie, normalnie, całe szczęście doświadczony przygodami z tą firmą zamówiłem dwie sztuki, druga już normalnie złożona.

Pinnacie

Początkujący
Punktów
1
Mnie to ku****a wzięła jak te gówno zaciski WRC są ch****e. Ma ktoś jeszcze te zaciski SKV lub z innej marki i poleci coś, bo nie chce nerwów stracić??

Bobtom

Gaduła
Punktów
11
Miasto
Warszawa
Zregenerować, żaden problem. U nas czasem się robi i gumki autofrena przeciwkurzowe do np focusa 2 na tył sa za luźne :S

lisek171

SuperMechanior
Punktów
41
Mnie to ku****a wzięła jak te gówno zaciski WRC są ch****e. Ma ktoś jeszcze te zaciski SKV lub z innej marki i poleci coś, bo nie chce nerwów stracić??
Jeśli masz możliwość bierz TRW, jakiś czas temu zakładałem klientowi zaciski przednie skv w Ducato, jeden ocierał, delikatnie felgę z drugiej strony nie mogłem kołem obrucić, poszedł zestaw naprawczy i śmiga do dziś, z tylnimi nie miałem jeszcze takiego problemu, jak zacisk nadaje się do naprawy lepiej mu przedłużyć agonię, z chiną są czasami problemy

herubin

Początkujący
Punktów
0
Ja zacisków SKV nie montowałem, ale już montowałem część z tej marki i do tej pory nie mam problemu.

Pinnacie

Początkujący
Punktów
1
Jeśli masz możliwość bierz TRW, jakiś czas temu zakładałem klientowi zaciski przednie skv w Ducato, jeden ocierał, delikatnie felgę z drugiej strony nie mogłem kołem obrucić, poszedł zestaw naprawczy i śmiga do dziś, z tylnimi nie miałem jeszcze takiego problemu, jak zacisk nadaje się do naprawy lepiej mu przedłużyć agonię, z chiną są czasami problemy

Założyłem SKV, poczytałem trochę o nich na innych forach i zbierają nawet nawet opinie.

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Autodoc GmbH,
Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin

Email: info@autodoc.pl

Web: www.autodoc.pl
To taki Inter Cars w Berlinie.Szukałem ostatnio zacisku do Prius I. Serwis 1240 zł w Berlinie 190 zł. plus dostawa.
Najlepiej podać przy zamawianiu numer katalogowy.

Do góry Bottom