aaa, teraz łapięJa robiłem chodzi o moduł zgw /cgw ten pod kierownicą
zawsze dla mnie to był zentrales gateway czy jakoś tak.Nie zrobiłem bacup
no cóż... szkoda
Pomóż mi to ogarnąć a nie no cóżno cóż... szkoda
Masz taki eeprom?Po co flashowałeś licznik? Przebiegów nie ruszałeś?
Po co pytasz? jak nie potrafisz pomócNie i raczej ciężko będzie znaleźć. Jeszcze z ciekawości - jakim cudem wysypał się eeprom z licznika przy flashu ZGW?
Sąsiadowi robię W211 po zamianie biegunów na aku i zajrzałem do zegarów i ma te same numery, ale za Twoje chamskie podejście ani myśli mi się je otwierać 
Żadne chamskie sam napisałeś że nie . Dlatego stwierdziłem po co te pytania .Nie irytuj się takE no, kulturaSąsiadowi robię W211 po zamianie biegunów na aku i zajrzałem do zegarów i ma te same numery, ale za Twoje chamskie podejście ani myśli mi się je otwierać
![]()
Pomóż jak możesz chyba po to takie forum jest żeby sobie pomagaćŻadne chamskie sam napisałeś że nie . Dlatego stwierdziłem po co te pytania .Nie irytuj się tak
Dlaczego zawsze tak piszą ludzie którzy nikomu nigdy jeszcze na forum nie pomogli? I tacy co jak tylko dostaną pomoc to znikają już na zawsze z forum lub do następnego swojego problemu i tylko w takich sytuacjach się udzielają pisząc "forum jest żeby sobie pomagać".Żadne chamskie sam napisałeś że nie . Dlatego stwierdziłem po co te pytania .Nie irytuj się tak
Automatyczne połączenie postów:
Pomóż jak możesz chyba po to takie forum jest żeby sobie pomagać
Żadne chamskie sam napisałeś że nie . Dlatego stwierdziłem po co te pytania .Nie irytuj się tak
Automatyczne połączenie postów:
Pomóż jak możesz chyba po to takie forum jest żeby sobie pomagać
Żadnej pomocy do tej pory nie uzyskałem i nikt mi nie pomógł .Tak dla ścisłości .A pisanie po że mam a nie dam też jest SłabeDlaczego zawsze tak piszą ludzie którzy nikomu nigdy jeszcze na forum nie pomogli? I tacy co jak tylko dostaną pomoc to znikają już na zawsze z forum lub do następnego swojego problemu i tylko w takich sytuacjach się udzielają pisząc "forum jest żeby sobie pomagać".