samspec13
Zweryfikowany Mechanik
Ale szczerze - kupisz prywatnie i jak napędzasz bez prądu ? Jak Siemion w Barwy walki ?mamy to u nas w robocie,
Ale szczerze - kupisz prywatnie i jak napędzasz bez prądu ? Jak Siemion w Barwy walki ?mamy to u nas w robocie,

Jak zaświeci na czerwono to już trzeba ładować, albo z wykorzystaniem zasilania odpowietrzać.To działa krótko i trzeba te akkus wymieniać .Jak zaświeci na czerwono to już trzeba ładować
No jak już ją mamy ok 6 lat to jeszcze nic nie było wymieniane w niej, oczywiście żadko się korzysta z akumulatora(awaria prądu), tak to z gniazdka zawsze.To działa krótko i trzeba te akkus wymieniać .
Szybko zdechnie akkutak to z gniazdka zawsze.
Wiesz, nie mi to oceniać i nie mam zamiaru tutaj również przewyższać mojego zdania nad TwoimSzybko zdechnie akku

No ja też nie .Faktem jest że prywatnie do własnego warsztatu nie wydałbym tylu pieniędzy na sprzęt do odpowietrzania.
też używam tego co Ty, dobry sprzęt.
a ja używam tego co @mechanik.k , chociaż mogę używać tego droższego ale po co ? robi to samo nawet jak zabiorą wiadro z prądem to ja zrobię a tym 10x droższym już nie...chyba że agregat...kto bogatemu zabroni.
Ja jestem skuteczny a nie srający kasą na nie potrzebne gadżety![]()
Szumi , ale cena też niezła . jak za hazeta .dokładnie coś takiego i robi robotę...

u mnie tylko takie, a to musiałem...Szumi , ale cena też niezła . jak za hazeta .
Mam na myśli tylko porównanie do innych firm cenowo .kto bogatemu zabroni, co miałem za 2,5 k kupić elektryczny ATE? mi wystarczy ten, napompuję i 4 kółka ogarniam.
Zgrywus i tyle .Ale że 3dychy?