Panowie, jako iż jestem twórcą tego tematu, chciałem spytać tylko o jakość narzędzi. Nie oszukujmy się, wiadomo, że tańszy element jest wykonany z gorszego materiału, czy to są rolki,pasek rozrządu,olej silnikowy, czy zwykłe bity. Łatwiej jest obrobić bit za 1zł "No Name" od bita powiedzmy za 10zł, firmy np. Facom, taka sama sytuacja jest ze ściągaczami. Nie ma chyba osoby, która się ze mną nie zgodzi... Chodzi też o dopasowanie narzędzia np. może być za gruba blaszka, bolce będą za płytkie itp.
Wiem, że temat nakierowałem w złą stronę, ale ludzie, każda myśląca osoba nie będzie wciskać tłoczka z naciskiem jak to piszecie 20t... Nie powiecie mi przecież, że jak tłoczek nie wchodzi palcami to od razu regenerujecie zacisk?
Zawsze na narzędzie do wkręcania zadziała jakaś siła, ciekawił mnie temat jak po latach eksploatacji spisuje się No Name a jak narzędzie ze średniej półki.
Kupiłem Jonneswaya i jestem zadowolony z zakupu.
Dziękuję tym co napisali coś sensownego i mi pomogli
Teraz mogę już wkręcać tłoczki z pomocą rury 2m
Wiem, że temat nakierowałem w złą stronę, ale ludzie, każda myśląca osoba nie będzie wciskać tłoczka z naciskiem jak to piszecie 20t... Nie powiecie mi przecież, że jak tłoczek nie wchodzi palcami to od razu regenerujecie zacisk?
Zawsze na narzędzie do wkręcania zadziała jakaś siła, ciekawił mnie temat jak po latach eksploatacji spisuje się No Name a jak narzędzie ze średniej półki.
Kupiłem Jonneswaya i jestem zadowolony z zakupu.
Dziękuję tym co napisali coś sensownego i mi pomogli

Teraz mogę już wkręcać tłoczki z pomocą rury 2m