pan to moj tataO przepraszam....Winienem napisac Panie Pawle![]()

nie ma abs a licznik ma z impulsatoraA licznik, ABS itp?
Pytam z ciekawości

Może być z 90r., muzyka dla ucha, na dodanie gazu buda się buja, można się zakochaćPoezja to 5.0 v8miałem okazję przejechać się takim mustangiem z 2017r

tym najmniej sie martwieDomyślam się ze kangoo jest z przed 2003 roku .
Moja propozycje to 2.0 175km z clio II przed liftem - najmniej ingerencji w elektronikę i karoserie . Jeśli to za mało to chip na 201 km . Silnik 3.0 v6 194km z laguny I może się nie zmieścić . O innych przeróbkach zapomnij bo na to potrzebny jest budżet w okolicy 20 tys. . Chyba ze wszystko zrobisz sobie sam ale raczej wątpię byś ogarną elektrykę i co gorsza elektronikę .
wszystko sam sobie zrobie a co ?? innym robie to dlaczego sobie nie zrobic?? 

kangurek jest z 2005Domyślam się ze kangoo jest z przed 2003 roku .
Moja propozycje to 2.0 175km z clio II przed liftem - najmniej ingerencji w elektronikę i karoserie . Jeśli to za mało to chip na 201 km . Silnik 3.0 v6 194km z laguny I może się nie zmieścić . O innych przeróbkach zapomnij bo na to potrzebny jest budżet w okolicy 20 tys. . Chyba ze wszystko zrobisz sobie sam ale raczej wątpię byś ogarną elektrykę i co gorsza elektronikę .

jak twoja zona urodzila w tym aucie albo miales pierwsze stosunki to z sentymentu przerabiaj. Mam wyrobione zdanie na temat żab.