• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Światła mijania nie wyłączają się. PEUGOT

Ewik1

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie!

Otóż problem polega na tym, że światła w mioim Peugocie 206 nie wyłączają się za pomocą manetki, kontrolka świateł gasnie, a one dalej świecą, wyłaczyc mogę je jedynie wtedy przez odpięcie kostek. Światła z tyłu gasną, ale z przodu nie, co ważne taka sytuacja powtarza się co jakiś czas. Jeżeli nie manetka, to co jeszcze? I dodatkowo podświetlenie deski rozdzielczej w dzień. Proszę o pomysły.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Kuźwa, tacy ludzie to mnie już irytują, podstawowych rzeczy nie wiedzą a naprawiać auto sami chcą?! Kolego "poczytaj mi mamo" a nie za naprawę się bierzesz, czy zaprowadzenie do mechanika to takie trudne, czy ludzie są po prostu tak pazerni? Zapewniam "chytry traci 2x"

Ewik1

Początkujący
Punktów
0
Kuźwa, tacy ludzie to mnie już irytują, podstawowych rzeczy nie wiedzą a naprawiać auto sami chcą?! Kolego "poczytaj mi mamo" a nie za naprawę się bierzesz, czy zaprowadzenie do mechanika to takie trudne, czy ludzie są po prostu tak pazerni? Zapewniam "chytry traci 2x"
Dzięki, myślę że taki komentarz jest zbędny! Napisałam że taka sytuacja zdarza się raz na jakiś czas! Miejscowy mechanik zedrze cały portfel a nadal nie wie. Dlatego komentarz powyżej jest naprawdę zbędny. Dziękuję!

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Dzięki, myślę że taki komentarz jest zbędny! Napisałam że taka sytuacja zdarza się raz na jakiś czas! Miejscowy mechanik zedrze cały portfel a nadal nie wie. Dlatego komentarz powyżej jest naprawdę zbędny. Dziękuję!
Jak człowiek jest tępy i płaci za nienaprawioną rzecz to co się dziwić, poszukaj dobrego mechanika, trochę $ i będziesz mieć wszystko naprawione, tutaj gotowej recepty zwłaszcza za darmo nie zdobędziesz, pozdrawiam.

Ewik1

Początkujący
Punktów
0
Jak człowiek jest tępy i płaci za nienaprawioną rzecz to co się dziwić, poszukaj dobrego mechanika, trochę $ i będziesz mieć wszystko naprawione, tutaj gotowej recepty zwłaszcza za darmo nie zdobędziesz, pozdrawiam.
Myślę, że na forum nie można komuś ubliżać, jeżeli Pan tak napisał to bardzo dziękuję za Pańską wypowiedź. Nie każdy rodzi się super znawca, ale trzeba być człowiekiem.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Myślę, że na forum nie można komuś ubliżać, jeżeli Pan tak napisał to bardzo dziękuję za Pańską wypowiedź. Nie każdy rodzi się super znawca, ale trzeba być człowiekiem.
Obraziłem kogoś? wskaż mi cytat gdzie np ciebie obraziłem ?

Do góry Bottom