• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą. Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę w jego oku pojawiła się łza. Gdy wbili tę samą igłę w oko, pacjent się zesrał.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
dawno dawno temu to fakt autentyczny dwóch bardzo bystrych mechaników wybrało się na jazde próbna maluchem . Podczas jazdy zobaczyli dziewczynę idącą krawężnikiem niewiele sie zastanawiając pasażer otworzył okno i klepnął w d..pe . Efekt dziewczyna poleciała parę metrów a mechanik miał łokieć dwukierunkowy . Predkość auta było ok 60 km/h :D:D:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Wyleczyłeś sobie łokieć :D ?
dawno dawno temu to fakt autentyczny dwóch bardzo bystrych mechaników wybrało się na jazde próbna maluchem . Podczas jazdy zobaczyli dziewczynę idącą krawężnikiem niewiele sie zastanawiając pasażer otworzył okno i klepnął w d..pe . Efekt dziewczyna poleciała parę metrów a mechanik miał łokieć dwukierunkowy . Predkość auta było ok 60 km/h :D:D:D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Sądzisz ze ja mam takie pomysły ? :D:D Jak mi sie kobieta podoba to inaczej to robię ale wiesz lata praktyki itp.;););) wszystko przed Tobą . A z tym łokciem to nie wiem, mnie to kolega opowiadał z warsztatu

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Kiedyś to głowę wkładała do auta przez szybę aby coś zapytać a kierowca szybkę do góry :D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
wtedy nie zadziałał moze system kontroli nacisku ? Przyjemność zacna

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
nie zadziałał moze system kontroli nacisku ?
Znajomemu, też nie zadziałał system kontroli nacisku, z tą różnicą że nacisk wywierany był przez maskę silnika :confused: .
Co najciekawsze, po otwarciu maski okazało się, że jakimś cudem palce ocalały, pomimo że szczelina była dwa razy mniejsza niż grubość paluchów:D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Znaczy maska licha albo palce twarde .

Kiedyś to głowę wkładała do auta przez szybę aby coś zapytać a kierowca szybkę do góry :D
Myśle ze chyba potem nie wyszedł niecnie wykorzystując ?
nie wiem czy to nie za mocne

Ostatnia edycja:

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Marlena-jakie były skutki? Złamanie?Czy tylko opuchlizna?
Fakt faktem można się zdziwić jak dużej siły potrzeba,by szyba odbiła :)

Marlena

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
173
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Na szczęście stłuczenie, (obrączka uratowała) ale palec 2 razy taki jak powinien i siny, a najgorsze 7 godzin na pogotowiu aby zdjęcie zrobili i stwierdzili, że nie złamanie.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
OOO to najlepszy dowód że z małżeństwa sa korzyści ;)

Do góry Bottom