Encore
Moderator
- Porady
- 1
- Punktów
- 580
Nie znaju, alkoholu nie pijam zwłaszcza piwska
no hmm weskey to jeszcze jeszcze raz na ruski rokNie znaju, alkoholu nie pijam zwłaszcza piwska
no hmm weskey to jeszcze jeszcze raz na ruski rok
www.instagram.com
Potem po przekroju progu i ilości słojów można ocenić wiek samochoduJarek ogarek spawa próg na próg![]()

Słoje się ujawniają przy szlifowaniu szpachliPotem po przekroju progu i ilości słojów można ocenić wiek samochodu![]()

"Mechanik stwierdził" ale złodziejowi nie dam zarobić i wymienię sam- i dobrze mu tak że na darmo skrzynię zwalał![]()
To teraz do mechanika na wymianę dwumasy i niech po robocie pokaże starą"Mechanik stwierdził" ale złodziejowi nie dam zarobić i wymienię sam- i dobrze mu tak że na darmo skrzynię zwalał![]()

Wytarga ze złomu jakąś i pokaże...To teraz do mechanika na wymianę dwumasy i niech po robocie pokaże starą![]()
i skasuje za ,,wymianę,,...
teraz ma do mnie pretensje że nie może go odkręcić (sam się wziął za ponowną wymianę
) ja mu na to że to jest zabezpieczenie przed druciarzami
Poczekaj jak przyjedzie do Ciebie, od razu sobie przypomnisz ile tego kleju tam nałożyłeśKoledze robiłem kilka lat temu rozrząd w Focusie 1.6, zaliczyłem wtopę, musiałem dać głowicę do remontu i skręciłem dolne koło na klejteraz ma do mnie pretensje że nie może go odkręcić (sam się wziął za ponowną wymianę
) ja mu na to że to jest zabezpieczenie przed druciarzami

Już z nim rozmawiałem i nie mam wyrzutów sumieniajak przyjedzie do Ciebie,
ważne że działa a to że jemu się zachciało wymieniać pasek? Doradziłem mu żeby sobie wyciął obudowę rozrządu
w tym silniku nie ma optymalnego rozwiązania, parę dni temu baba przyprowadziła nam auto właściwie pod naszą nieobecność bo zgasł silnik na skrzyżowaniu niedaleko warsztatu, ponoć jak załączyła klimatyzację, diagnoza - dół się obraca góra stoi
sprężarka zatrzymała koło pasowe wału co zaskutkowało odkręceniem koła
rozwiązanie - telefon do baby - proszę zabrać auto z naszego parkingu+ Blokada wieńcaDługa rura przy dokręcaniu + nowa śruba i się nie odkręci![]()
Kiedyś kolega kierowca z poprzedniej pracy przyjechał z dziewczyną cinkusiem że nie odpala, chciał zabłysnąć i nawymienial wszystko co się da a ja pozamienialem kable miejscamiTo z dzisiaj chłop był razem z żoną i widzę, że się robi czerwony na ryju