Lubię Kamila nosaczaTypowi ludzie co chodzą po forach "Panie wymieniłem to to i to" Kupiłem silnik, wymieniać! Auto naprawione w 4 minuty a "silnik możecie sobie zabierać"
Od początku do 4-6 minuty

Wymienia świecę, silnik chowa i wystawia na allegro, a klienta kasuje za wymianę silnikaTypowi ludzie co chodzą po forach "Panie wymieniłem to to i to" Kupiłem silnik, wymieniać! Auto naprawione w 4 minuty a "silnik możecie sobie zabierać"
Od początku do 4-6 minuty

Tak byś zrobił?Wymienia świecę, silnik chowa i wystawia na allegro, a klienta kasuje za wymianę silnika![]()
Musiałby być kretynem tak zrobić i wrzucić na YTWymienia świecę, silnik chowa i wystawia na allegro, a klienta kasuje za wymianę silnika![]()
Jak bym był mechanikiem pewnie tak, w końcu to oszuści i złodziejeTak byś zrobił?

Trzeba być kretynem żeby wyciąć katalizator przy okazji jakiejś naprawy i liczyć na to że właściciel nie powiąże tego z tą naprawą, a jednak niektórzy robią takie rzeczy.Musiałby być kretynem tak zrobić i wrzucić na YT
Mało który właściciel wie że ma katalizator i jak on wyglądawłaściciel nie powiąże tego z tą naprawą, a jednak niektórzy robią takie rzeczy.
Alkoholicy i zboczeńcyoszuści i złodzieje![]()

Uwożej bo przeczytajo tutaj i napiszo że symulujeszDobrze, że m żółte papiery. Można klepać po ryju. Później ino tydzień w psychiatryku. Diagnoza dalej pier. ty i do domu

To dobre leki że nie kolidują z jazdą samochodemHehe. Jak słodko zostać świrem. Ma spokojnie biere leki teraz nawet jakiś drogowy szeryf nie da rady mnie wytrącić z równowagi. Jakoś w czerwcu dzwoni lekarka " czy już się uspokoił?"