• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Skończyły mi się czyściwa i tak szukam po internecie no i trochę się zdziwiłem. Jedna szmata może kosztować nawet 4.3 mln złotych. I jak tu nie podnieść stawek za naprawe

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
To wada fabrycxna ...volva tak maja u mnie tez podrywA do gory prawa strone ...czyli w jedna zgarnia a na powrocie to w powietrze łapie.:) ....noi co zrobisz? :D ponos w mechanizmie sa takie tulejeczki z jakiegos litu i one sie wyrabiaja.i sie takie cuuda dzieju

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
To wada fabrycxna ...volva tak maja u mnie tez podrywA do gory prawa strone ...czyli w jedna zgarnia a na powrocie to w powietrze łapie.:) ....noi co zrobisz? :D ponos w mechanizmie sa takie tulejeczki z jakiegos litu i one sie wyrabiaja.i sie takie cuuda dzieju
Są wycieraczki z takimi lotkami jakby taki spojler co dociska do szyby i teraz po tym filmie widzę po co to jest:)

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
264
Miasto
.
Panowie czy jak do 1.9 TDI założę większy rozrusznik z Iveco to będę mógł go zarejestrować jako hybrydę? :D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Panowie czy jak do 1.9 TDI założę większy rozrusznik z Iveco to będę mógł go zarejestrować jako hybrydę? :D
No pewnie...a jaki wuj...jeszcze ze dwie baterie do tego i na samym rozruszniku mozna jezdzic
Automatyczne połączenie postów:

Są wycieraczki z takimi lotkami jakby taki spojler co dociska do szyby i teraz po tym filmie widzę po co to jest:)
Yo ale to ma sens jak jedziesz pod wiatr:D

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Gdyby nie to, że jestem ostatni miesiąc na wypowiedzeniu, to pewnie właśnie bym robił coś takiego z rovera, bo jachty i skutery wodne drogie, a jakoś do pracy trzeba dojechać kiedy zamkną ostatni most w okolicy

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
264
Miasto
.
To co, wam wszystkie mosty w Bydgoszczy pozamykali?
Toć na zasiłek Pan chyba nie idziesz? :D

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Jedyny po drodze z domu do pracy(przez wisłę na DK80), na kolejny musiałbym chyba do toruni jechać. Nie idę na zasiłek, myślałem o tym, bo ponad tysiak miesięcznie piechotą nie chodzi, ale jak pomyślę że będę musiał łazić i załatwiać te urzędowe sprawy, a potem "szukać pracy" w PUP to chyba jednak wybieram spokój :D Plan jest taki żeby od czerwca do zimy siedzieć na bezrobociu żeby uporządkować sprawy i posprzedawać graty, a potem bilet w jedną stronę do normalnego kraju.

Do góry Bottom