diagnostawawa
Zweryfikowany Mechanik
Chyba za bardzo Panowie weszliście z tematyki działu.
no to pośmiejmy się z projektantów:Chyba za bardzo Panowie weszliście z tematyki działu.
Ale ładne wnętrze i nie spotykany kolorno to pośmiejmy się z projektantów:
Wyświetl załącznik 54687
konsola środkowa: coś wystaje, coś się nie mieści, zapalniczka wychodzi poza obrys i zasłania regulację nawiewu.
Wyświetl załącznik 54688
kwadratowe zegary, okrągłe nawiewy a na drzwiach wytłoczka a'la plaster miodu.
zawsze mnie bawił wystrój poldka. nie mam za grosz zmysłu estetyki, jestem prostym robolemale nawet mnie to nie pasuje i nie klei się w całość.
A ile to będzie niuta jak na rurze 2.15 metra stanie chłop 100 kg wagi?nie moje:
-Z jakim momentem dokręcił pan tą śrubę?
- dwa piętnaście
-nie ma momentu 2.15
-ale rura miała 2.15 metra
nie uczyli w szkole?A ile to będzie niuta jak na rurze 2.15 metra stanie chłop 100 kg wagi?
AA- anonimowi alkoholicy czy jak?Dokręcać to trzeba na dwa A
Mam to samoaaa, to o to chodzi
ja jak dociągam śruby na kąty to na ostatnim etapie nic się nie odzywam, tylko totalna cisza, skupienie. słucham i czekam na takie "psztyk" lub "klik" jak śruba strzeli. zawsze mam pietra gdy dosłownie czuję pod ręką jak się to zaczyna rozciągać i jest na granicy plastyczności. naprawdę boję się jak czuję jak to wszystko płynie jak plastelina. od razu przypominają mi się laborki i widzę przed sobą pękające próbki metali.
co by nie było żem cykor to się usprawiedliwiękilka śrub mi jebło przy dokręcaniu głowic przy ciężarówkach. ale tam było coś w stylu: 100Nm, poluzować, 100Nm, 240°, 100°.