• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

scenic78

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Galicja

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Cicho, głośno...

Załączniki

• facee820e7526abfd5193d5b18308369.jpg
    facee820e7526abfd5193d5b18308369.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 74

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Dwie blondynki wsiadają do autobusu i jedna pyta kierowcę:
- Czy dojadę tym kursem do Sosnowca?
- Nie.
A druga cichutko z nadzieją w głosie:
-A ja?

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Ano...
Może chciały się przesiąść w To co najlepsze w Sosnowcu...:D:D:D:D:p (autobus do Katowic):p

Kinio73

SuperMechanior
Punktów
58
Miasto
Stargard
Jaka jest różnica pomiędzy cnotką a rozrywkową dziewczyną?
1 promila :)

sevooo

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Bristol
Manager ze swoją świtą obszedł już wszystkie zakamarki fabryki,porozmawiał z kilkoma uśmiechniętymi (i o dziwo znającymi doskonale język angielski) robotnikami, aż na koniec dotarł do hali produkcyjnej. Po chwili zauważył dwóch stojących naprzeciw siebie gości w zaplamionych kombinezonach, mocno gestykulujących i przekrzykujących warkot maszyn. "Pewnie rozmawiają o jakichś ważnych sprawach produkcyjnych" - pomyślał manager, skinął na swoją osobistą tłumaczkę i powiedział:- Proszę podkraść się do nich niezauważenie, podsłuchać o czym mówią, przetłumaczyć na angielski i wieczorem dostarczyć mi spisaną rozmowę. Jestem przecież fachowcem i zdaję sobie sprawę z tego, że więcejdowiem się o problemach zakładu z takiej rozmowy, niż ze wszystkich papierów i ocen prywatyzacyjnych.Wieczorem, po powrocie do hotelu zastał na łóżku kartkę z zapisem rozmowy:Majster do robotnika: "...wstępuję w intymne związki seksualne z tobą i twoją mamą, ty, kobieta lekkich obyczajów, nawet gwałconej tokarki, kobieta lekkich obyczajów, nie możesz, kobieta lekkich obyczajów,prawidłowo włączyć. Dyrektor, kobieta lekkich obyczajów, polecił w żeński organ rozrodczy, kobieta lekkich obyczajów, wejść z tobą w intymne związki seksualne w tylnej linii bioder, kobieta lekkichobyczajów, jeśli przez ciebie pasywny homoseksualisto znowu nie wykonamy, kobieta lekkich obyczajów, tego nie podobnego do męskiego organu rozrodczego planu, kobieta lekkich obyczajów, który musi zrobić gwałcona z tyłu w linii bioder fabryka."Robotnik do majstra: "Majster to mógł wstąpić w intymne związki seksualne ze swoją mamusią, ja już wstąpiłem w intymne związki seksualne w tylnej linii bioder z panem dyrektorem, i nie będę wchodził w takie związki, kobieta lekkich obyczajów z gwałconymi tokarkami. A co najważniejsze na męskim organie rozrodczym wiszą mi wszystkie, kobieta lekkich obyczajów, plany tego gwałconego zakładu."

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ot tłumaczka nie zna polskiego ....
A jak jest po śląsku
delikatna mgiełka przysłoniła mi oczy ?

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów