• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
wiesz ja po zapachu poznam skład mieszanki a na ucho wyczuje co nie halo ... :D:D:D:D:D:D

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Spoko znajoma wzięła takiego degustatora do kupna auta i nie po sluchu czy zapachu , a po smaku określał stan silnika ;-)

Adam_ntp

SuperMechanior
Punktów
17
Miasto
Pruszków
hehehehe dobre

Co ma wspólnego ze sobą:

Przypalony chleb

Kobieta w ciąży

Topielec ??? Za późno wyciągnięty....

HANA

Nowy
Punktów
0
Miasto
Cottbus
Mówili kup sobie czołg ,będziesz bezkarna ...
i co? nie pomogło:(:cat:
parkowanie.jpg

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
Z tyłu nie wlazło między koło a nadkole to założył z przodu. Przynajmniej się niebieski nie przyczepi że nie ma założonych.
Poza tym bezpieczeństwo przede wszystkim !!!!!!!!!!! Ważniejsze jest żeby wyhamować, niż żeby ruszyć :D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
e tam .... jazda na BMW bez czymanki i kierunkofskazow ... kiedys oglądałem ten angielski program o renowacji youngtimerów .. i tam tez było ze kierowcy BMW nie wiedzą gdzie jest kierunkowskaz , widać to przypadłość ogólno narodowa.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
e tam .... jazda na BMW bez czymanki i kierunkofskazow ... kiedys oglądałem ten angielski program o renowacji youngtimerów .. i tam tez było ze kierowcy BMW nie wiedzą gdzie jest kierunkowskaz , widać to przypadłość ogólno narodowa.
Oni wchodzą w zakręty tak szybko że nie ma po co włączyć kierunkowskazu ? Zaledwie raz by mrugnął ;)

Do góry Bottom