• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

stefan081

Nowy
Punktów
0
Rozmowa małżeńska:
- Aniu, wczoraj czytałem tyle książek o wadach palenia i picia, że postanowiłem to rzucić...
- Palenie, czy picie?
- Czytanie...

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
pewnie nie jeden z nas tak miał...u siebie w domu to jeszcze pół bidy,ale gdzies u kogoś.kuzwa .ta panika co robić,czy wołać o papier:D.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
pewnie nie jeden z nas tak miał...u siebie w domu to jeszcze pół bidy,ale gdzies u kogoś.kuzwa .ta panika co robić,czy wołać o papier:D.
a propos kibelka >>>>fakt autentyczny z USA .Pewien bogaty człowiek chciał zrobić duży ubaw . Na pietrze jednego z wieżowców zorganizował raut dla znajomych i przyjaciół . ALE --kazał kuchmistrzom nafaszerować potrawy środkami na przeczyszczenie ...i na tymże piętrze zostały zdjęte drzwi we wszystkich toaletach .....a teraz niech każdy sobie wyobrazi te widoki ,miny i reakcje tych którzy koniecznie musieli ...:D:D:D !

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
to juz trochę świństwo...z tego bogatego czlowieka strony.
Jak bym sie zachowal w takiej sytuacji?
A no na pewno bym nie wstrzymywał:D
Babuszka moja mawia ze gdyby nie ten dech to by człowiek zdechł.;D

Byłem w Gminie oplacic podatek caloroczny czy coś tam otwieram drzwi,wchodze a taaaam taki plaakat:
20191121_083004.jpg
Czyz by Wójt sie zmieniał?

Ostatnia edycja:

Rokers

SuperMechanior
Punktów
69
Miasto
Ostrołeka
Kiedyś mój pracownik po big maku dał radę podjechać może z 200metrow w korku. Była stacja shella. Wpadł do klopa rozbierając się po drodze. Poszło tak że nie zdążył podnieść deski. Ściana dostała. Po wszystkim jak już zaczął normalnie widzieć to zobaczył że nie ma papieru. Z gaciami na kostkach pokicał do drugiej kabiny . Papier był. Wrócił i chciał po sobie posprzątać. Ale tylko to rozmazał. Bardzo szybko uciekł...
Drugi przypadek to mój szwagier kierownik tira w firmie "daremny trud ".
Przycisnęlo go bardzo na ekspresówce. Nie ma gdzie stanąć A żarty się kończą... Po bokach ekrany dzwiekochłonne. Ale zobaczył że w nich są drzwi. Zatrzymał się. Nawet silnika nie gapił bo już nie miał czasu. Otworzył te drzwi i zrobił co musiał. Jakie było jego zdziwienie jak potem zobaczył że te drzwi można otworzyć tylko od ulicy... tir na chodzie . A końca ekranu nie widać... musiał ze dwa kilometry zapier.... żeby wrócić do auta .

Do góry Bottom