• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Pomocnik mechanika:

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
eee czerwony .... wczosraj miałem telefon ok 16 z pytaniem czy uruchomię auto jakaś toyota corolla z 1996 roku , z opisu wyglada ze wyleciało immo , tyle że na dziś i odleglość ok 80 km no może mniej , mowie gostkowi ze najtaniej na off ale ze musze kostke przeprogramować ale musi porzucic stera a gostek czy nie mam przenośnego programatora ? Oczywiscie odpusciłem ... leń jestem

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Spotykają się koleżanki z których jedna niedawno wyszła za mąż. Druga pyta:
- I co jesteś zadowolona?
Pierwsza odpowiada:
- Och wiesz, nie żałuję tego kroku!
Na to druga:
- No popatrz, ja też kroku nie żałuję, a za mąż wyjść mi się nie udaje.

Korneliusz

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Szczecin
www.multisat.com.pl
80-latek ożenił się z 20-latką i noc poślubną
spędzają w hotelu. Wśród personelu tegoż hotelu
trwają zakłady, czy pan młody przeżyje tę noc.
Nad ranem na schodach prowadzących do
recepcji pojawia się panna młoda. Na drżących
nogach słania się trzymając się poręczy.
- Co się stało? - pyta zaniepokojona
recepcjonistka.
Na to panna młoda płaczliwym głosem:
- Jak mówił, że oszczędzał 60 lat, to myślałam,
że ma na myśli pieniądze.

Facet kupuje papierosy z napisem ,,Palenie powoduje impotencje,,
Przerażony zwraca się do sprzedawczyni
,,A tych z rakiem pani nie ma,,?

------------------------------

Rozmawiają dwie koleżanki, pierwsza pyta:
- No kochana i jak tam Twój wczorajszy seks?
- A bardzo pozytywnie, a Twój?
- No wiesz, był jak bieg sprinterski....
- Jak to? 9 sekund i po wszystkim?

- Nie, sześciu murzynów i pistolet.

--------------------------------

Na budowę przychodzi facet i się pyta:
- Ilu was tu pracuje?
- Z majstrem, czy bez?
- Z majstrem.
- 26.
- A bez?
- Bez majstra, to tu nikt nie pracuje
------------------------------------------
Wchodzi baba do drogerii:
- Co może mi pan polecić na twarz?
...
- Worek
-----------------------------------------
Do gabinetu okulisty wpada facet.
Walnął drzwiami ściągnął spodnie i wypiął tyłek.
Przerażony lekarz krzyczy:
Hola! Panie! Ten specjalista przyjmuje dwa piętra wyżej!
Na to facet uspokaja:
Wiem do kogo przyszedłem.. widzi pan te brązowe kuleczki??
No widzę
To jak za nie ciągnę to mi łzy lecą.
----------------------------------------

Korneliusz

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Szczecin
www.multisat.com.pl
Nie doszukałem się w tym filmiku niczego do smiechu. Ale ...

Nauczycielka próbuje nauczyć swoich uczniów dobrych manier. Zapytała: "Michał, gdybyś zabrał dziewczynę na randkę do restauracji, jak powiedziałbyś jej, że musisz iść do łazienki?"
- Poczekaj chwilę, muszę się wysikać. - odpowiedział Michał.
- To byłoby bardzo niegrzeczne i nieodpowiednie. A Ty, Krzysiu, jak byś zapytał? - zwróciła się do innego ucznia.
- Przepraszam, ale naprawdę muszę iść do toalety. Zaraz wracam.
- Lepiej, Krzysiu, ale użycie słowa "toaleta" przy stole nie do końca jest właściwie. A Ty, Jasiu? Wysilisz dziś mózg i pokażesz nam dobre maniery?
Na co jasiu odpowiedział:
- Najdroższa, wybaczysz mi na chwilę? Muszę uścisnąć dłoń mojemu drogiemu przyjacielowi, którego mam nadzieję przedstawić ci po kolacji.

Ostatnia edycja:

Auto Elektronik Lubin

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
117
Miasto
Lubin Dolny Śląsk.
www.facebook.com
W murzyńskiej wiosce rodzi się białe dziecko. Poruszenie, konsternacja,rodzice idą do szamana.
- Szamanie, jesteśmy oboje czarni, a dziecko się urodziło białe, jak to może być?
- A robiliście to po murzyńsku?
- Tak, tak, po murzyńsku!
- Od tyłu po murzyńsku?
- Od tyłu po murzyńsku!
- A palec w dupie był?
- Nie było.
- No to tędy się światło
Idzie lisica łąką i widzi a to wrona leci dupą do przodu...
Zdziwiona woła, ty wrona a co tobie?
Wrona mówi, wy tam na dole to zacofani, nie wiecie PIS jest u władzy idą zmiany, zmiany teraz robimy wszystko na odwrót.
Lisica cwana pomyślała i nie chcąc być zacofaną podniosła kitę do góry i tyłkiem do przodu maszeruje do lasu. Zobaczył ją niedzwiedź, kita w górze otwór na wierzchu no to sru ją wydupczył.
Lisica znalazła wronę i mówi - ty wrona ja też chciałam zmiany robić to mnie niedzwiedź wyruchał.
Wrona popatrzyła się na lisicę i mówi bo u nas na górze to zmiany a was tam na dole jak jebali tak dalej będą jebać.

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Z cyklu: forumowicze pomocy!!!

Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
owszem tarcze hamulcowe należy stoczyć. Górka musi mieć przyzwoite pochylenie, pokryta musi być trawą i długości porządnego stoku narciarskiego. Toczący musi wyposażyć się w odpowiedni kijek którym będzie toczył ową tarczę. Kijek ów musi pozwolić na pełne i poprawne manewrowanie jak i utrzymanie odpowiedniej predkości (skrawania). Operator wyposażyć winien się w kask, rękawice i mankiety spięte tak by sobie krzywdy podczas toczenia nie zrobić.

coś podobnie jak tutaj;]

Auto Elektronik Lubin

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
117
Miasto
Lubin Dolny Śląsk.
www.facebook.com
Zmarła teściowa... Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... Żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściową podchodzą i pytają...
- Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- Nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami całą noc, a teraz mnie tak głowa napierdala, a ONA taka zimniutka.

Do góry Bottom