arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Ja mam z tego zwałeTo nie jest śmieszne....
Raczej tragiczne, nie tylko ruskie tak myślą, zachód tak samo.
Zobacz instrukcje montażu w większości części z zachodu sprzedawanych w Polsce. Jakie masz języki? Angielski, francuski, niemiecki, portugalski, hiszpański, czeski, słowacki, węgierski, rumuński, albański, turecki, rosyjski...... Ku..a,..... wszystkie są! A polskiego nie ma!
Srał pies to że są zachodnie języki, przyjmijmy że na tych rynkach firmy są od zawsze, srał pies że jest rosyjski - Rosja to duży kraj, ale śmieszne jest to że kraje typu Czech czy Słowacja które są obszarowo takie jak nasze max dwa wojewódzwtwa, mają swoje tłumaczenia, a kraj taki jak Polska, nie ma.
bo trochę się znam na autobusach, pierwsze awarie w 3 nowych sztukach usunąłem, pominąłem w nich przekaźniki blokady rozruchu i teraz można nawet odpalić gorący silnik
a odnośnie schematów instalacji elektrycznej których nie otrzymaliśmy to stwierdzam że i tak były by psu na budę bo po rusku i do tego każdy autobus ma inną kolorystykę kabli 
z ukrainy przyjechały bezposrednio do nasNu da .... jak żeś mechanik to po co kolory a to ukraina nie ? a dlatego że nie wymagamy, wystarczyło by oddac przez importera czesci ale to pewnie firma niemiecka i specjalnie po polsku nie ma
No to po co wam kolory ? a tak sie zachwycałeś![]()
trochę tak wstyd że się zachwycałem, aczkolwiek jestem dobrej myśli, te auta oprócz sterownika silnika i DPF nie mają NIC z elektroniki i to mnie cieszy, trzeba tylko poprawić fabrykę (choroby wieku dziecięcego) i będę przychodził do pracy wymieniać żarówki 
kraj taki jak Polska, nie ma.
Ustawa to zdaje się, że jest o konstrukcji po polsku. Ale nadzorujący ustawę też mają swoje potrzeby.ale to pewnie firma niemiecka i specjalnie po polsku nie ma
Biorą w łapę i nie widzą nieprawidłowości, ja to tak rozumiemRozwiń tą myśl głęboką bo nie wiele rozumiem

Marek_S nie mój chlewik też przekłmuje . Powinno być instrukcja miast konstrukcja. Resztę arni _poznań powiedział za mnie.ja pisałem do @samspec13
z zycia wziete... panna blondi podjezdza na myjnie samochdowa blokujac wyjazd samochodu ktory był w srodku. pan z obsługi prosi by cofęła... a blondi... "ale do przodu czy do tyłu?"
Eh tam 5hp19fl .Ja najbardziej się boje 4HP20![]()