• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Śpioch

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Lublin Zm.Do
Nie pytajcie jak to znalazłem. Ale jestem ze Wschodniej Polski. Troszke ryje banie. :facepalm:Może to było na forum .
Tłumaczenia nie muszę dodawać. A jak nie widzieliście to przepraszam.:banghead:

brzozaayz

SuperMechanior
Punktów
161

kojak2464

SuperMechanior
Punktów
45
Miasto
Kłodzko
Nie potrzeba tiga żeby ładnie pospawać, tylko jak się głupim magiem nie umie to tak wygląda jak na zdjeciu

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Tekst z bajki na tvp abc " ooo smok na szczudlach w dodatku z rozwolnieniem"

Kurwiduplo

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Opole
Parę lat temu, tankując paliwo na stacji, zobaczyłem, jak dwóch gości pacha malucha pod dystrybutor, w środku załadowanego drewnem pod sam dach. Pokręcili się dookoła samochodu, stwierdzili "Ku**a" i zaczęli wykładać drewno koło dystrybutorów. Ludzie, który przyjeżdżali tankować, patrzyli na nich ze zdziwieniem, bo powstał dosyć znaczych rozmiarów stos drewna. Co się stało? Okazało się, że zabrakło im paliwa, a że w korku połamał się kluczyk, to chcieli wlać przez zakrętkę na zbiorniku, pod tylną kanapą ;) Jak ktoś podszedł, i probował coś doradzić, to go zbywali, byli aroganccy. W sumie nie dziwię się, że byli wku#%^ni, zabrakło paliwa, klucz się połamał, jeszcze te drewno wyciągać... Ale pewnie jeszcze bardziej się wku@#$%i, kiedy odkryli, że w maluchu nie ma dojścia do baku pod kanapą, ale tego już nie zobaczyłem, bo musiałem jechać :D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
gdyby kapitan ameryka miał z tego metalu tarczę.... miałem kiedyś wiertło które przy nacisku się wyprostowało i zrobił sie drut, ooo właśnie jak 3 od lewej :)

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Polak je sobie spokojnie śniadanie. Przysiada się do niego żujący gumę Amerykanin.
- To wy w Polsce jecie cały chleb? - pyta Amerykanin.
- No tak.
- Bo my w USA jemy tylko środek. Skórki odkrajany, zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na croissanty i sprzedajemy do Polski - stwierdza pogardliwie Amerykanin, żując swoja gumę.
Polak nic.
- A marmoladę jecie? - pyta dalej Amerykanin.
- No, tak.
- Bo my w USA jemy tylko świeże owoce. Skórki, pestki i tak dalej zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na dżem i sprzedajemy do Polski - mówi i dalej żuje gumę.
- A seks w USA uprawiacie? - pyta Polak.
- No oczywiście.
- A z prezerwatywami co robicie?
- Wyrzucamy.
- Bo my w Polsce to swoje zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na gumę do żucia i sprzedajemy do USA.

Do góry Bottom