• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
jak działa telewizja...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Kris od kiedy zabłysną na TVN TURBO - Tak - Kris był w Geslerowej polskich warsztatów... To mu z deczka na nagrywanie poszło... Cieszę się, bo gdybym ja zaczą nagrywać filmiki, to wyglądało by to pewnie podobnie...
Jedyny się wyłamał i napierdala się aż miło z tego co dzieje się w naszych firmach...

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Nie wiedziałem, ze brał w tym udział. Widać warsztat jest w kolorach sieci Profi.
Swoją drogą ciekawie filmy mu wychodzą.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Brał... Chcąc nie chcąc dopinguje go bo takim podejściem zmywa mi tatuaże... A sam nie jednokrotnie mam styczność z takimi ludzmi...

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
aaa ale to już są wydatki... Myślałem żeby unieść wysoko przód, ale pewnie jest jakieś zabezpieczenie, bo czasem auta są użytkowane w górach...

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Film slaby, w ogóle nie jest poruszony temat wymiany dynamicznej oleju oraz wymiany wkładu filtra rurowego. Nie wspomnę już o weryfikacji stanu pompy spalinoolejowej. Brak profesjonalizmu po całości.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
temat wymiany dynamicznej oleju
Jarzi, jaja sobie robisz? dynamiczna wymiana oleju w tłumiku manualnym??? :eek: no tego się po Tobie nie spodziewałem. pompa spalinoolejowa w tym modelu, przeżyje sam tłumik. w roku 98 zostało to poprawione i jest niezniszczalna. ponadto w 98r olej w tłumniku zaczął być rozprowadzany również do tłumika środkowego (wcześniej tego rozwiązania nie było i dlatega w tamtych latach wiele tłumików środkowych trafiało na złom) a od 06r unia zatwierdziła ustawę, która mówi, że auto modelowo produkowane od 2006r miesiąca marca, musi posiadac katalizator oraz filtr cząstek chłodzony olejem z tłumika końcowego, w celu uniknięcia pożarów ściernisk oraz ściółek leśnych spowodowanych przez auta (bez wyżej wymienionego systemu) po szybkiej jeździe zatrzymanych w tych miejscach w celu dokonania aktu prokreacji. wystarczy zajrzeć do dziennika ustaw:bored: panowie, czytajcie przepisy!!!

Do góry Bottom