• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2077
Miasto
Kaczory
Chyba bym pare beczek przywiózł do napelnienia.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Wpada do banku młoda kobieta:
-Proszę mi sprawdzić czy te 200 zł jest prawdziwe czy fałszywe?
- Fałszywe.
- Kurde, zatem zgwałcili mnie!

slukasz752

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
gurka
Baca dobiera się do gaździny w pewnym momencie Gaździna mówi baco gnie wom się Na to baca a czemusz to gaździno gniewocie się nie ja się gniewom tylko wom się gnie

W windzie stoi facet i blondynka facet się pyta blondynki na drugie Iwona

Wraca mąż blondynki do domu patrzy wszystkie okna i drzwi pootwierane wchodzi do domu i pyta żonę czemu wszystkie okna i drzwi są pootwierane bo gotuje kisiel na opakowaniu pisało gotować w przeciągu 10 minut

Mama się pyta Jasia jak się czujesz w szkole Jasiu na to jak na komisariacie ciągle mnie pytają a ja nic nie wiem

Ostatnia edycja:

wyderka

SuperMechanior
Punktów
-77
Przychodzi facet do apteki i wręcza receptę. Zakłopotana aptekarka długo ogląda ją i wytęża wzrok ponieważ na recepcie napisane jest coś takiego:
"CCNWCMKJDMJSINS". W końcu rezygnuje i prosi o pomoc kolegę,Pana Czesia. Ten bez zastanowienia bierze lekarstwo z szafki i podaje facetowi, na co ze zdziwieniem patrzy aptekarka. Po załatwieniu wszystkich formalności i wyjściu faceta, pyta:
- Panie Czesiu, skąd Pan wiedział co tu jest napisane?
Na to Pan Czesiu:
- A, to mój znajomy lekarz napisał "Cześć Czesiu, Nie Wiem Co Mu Ku*a Jest, Daj Mu Jakiś Syrop I Niech Spier***a".

slukasz752

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
gurka
Pyta psychiatra psychiatry Dlaczego wy pisałeś tego z pod ósemki on już jest zdrowy wczoraj uratował tego co się topił w basenie tak tylko później powiesił go żeby wysechł

Do góry Bottom