• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Wielce Szanowny Panie Prezydencie!

Uprzejmie proszę o zwolnienie mnie z zaszczytnego obowiązku pełnienia służby wojskowej ze względu na trudną sytuację rodzinną w jakiej się znalazłem. A mianowicie: Mam 24 lata i ożeniłem się w wdową w wieku lat 44. Moja żona ma córkę w wieku lat 25.
Tak się złożyło, że mój ojciec ożenił się z córką moje żony. Tym samym mój ojciec stał się moim zięciem, gdyż poślubił moją córkę. W związku z tym jest ona jednocześnie moją córką i macochą.

Mojej żonie i mnie urodził się w styczniu syn . To dziecko jest bratem mojego ojca, czyli jego szwagrem. Jednocześnie będąc bratem mojej macochy jest moim wujkiem. Czyli mój syn jest moim wujkiem. Żona mojego ojca czyli moja macocha powiła na Wielkanoc chłopczyka, który jest jednocześnie moim bratem, gdyż jest synem mojego ojca i wnukiem gdyż jest synem córki mojej żony.

Jestem więc bratem mojego wnuka, a będąc mężem teściowej ojca tego dziecka pełnię jakoby funkcję ojca mojego ojca, pozostając bratem jego syna. Jestem wobec tego własnym dziadkiem.

Dlatego też proszę uprzejmie Pana Prezydenta o zwolnienie mnie ze służby wojskowej, gdyż o ile mi wiadomo, prawo nie zezwala powoływać do wojska jednocześnie dziadka, ojca i syna z jednej rodziny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Pakiet startowy ;-)

Mógłbym dodać, że to pakiet startowy mechanika na Podlasiu ;-)

A tu z innej beczki.

Załączniki

• 15011538033125.jpg
    15011538033125.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 58

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
gdy ktoś mnie prosi o ogień i wyciągam zapalniczkę, to zakłada że palę fajki.:(
nie pomyśli nawet przez chwilę, że używam jej tylko, do podgrzania heroiny na łyżeczce. :)

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
To jest fragment filmu z tego zatrzymania. Ogolnie nie jest to tak zabawne.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Oj tam ja.mam auto które w sierpniu bylo oddane na swap. klient wsio kupił. Generalnie przekladka w BMW z r4 na r6. Trochę sie zdziwiłem otwierając maskę bo tam dalej 4 gary siedziały. A miało być zrobione ino kontrolka silnika sie świeciła

kotoy

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
175
Miasto
Jabłonna Lacka
Oj tam ja.mam auto które w sierpniu bylo oddane na swap. klient wsio kupił. Generalnie przekladka w BMW z r4 na r6. Trochę sie zdziwiłem otwierając maskę bo tam dalej 4 gary siedziały. A miało być zrobione ino kontrolka silnika sie świeciła

Bo 2 były w bagażniku dla lepszego rozkładu masy.

Do góry Bottom