Też tak myślę że wysłali na zwiad najgorsze pierdołySłyszałem że jakieś cygany ukradły czołg, innych kilka przejęli zwykli cywile.
Ale jak by nie patrzeć to rosja wygrywa, mimo że jak widać grają piątym składem albo i jeszcze lepiej

pewnie to z biedy... nie mają z czego pomagać...
co innego my to jesteśmy najbogatszym krajem UE, miodem i mlekiem płynącym, to trza się dzielić...
A ile kasują za dziesiątki tysięcy sztuk broni której jeden egzemplarz kosztuje sporo więcej niż zakwaterowanie i wyżywienie całej rodziny na miesiąc?ps. ciekawe, że żaden z pozostałych krajów UE jakoś się nie rwie do takiej darmowej pomocy...![]()
Wypychają stary szrot, bo jak by musieli utylizować, to by znacznie więcej to kosztowało...A ile kasują za dziesiątki tysięcy sztuk broni której jeden egzemplarz kosztuje sporo więcej niż zakwaterowanie i wyżywienie całej rodziny na miesiąc?

Jak to opony takie jak ten "stary szrot" czyli topowa marka, nieużywane, max rok od daty produkcji, to mogę przyjąć żebyś nie musiał tracić 10zł na utylizację opony wartej tysiaka.Wypychają stary szrot, bo jak by musieli utylizować, to by znacznie więcej to kosztowało...
ps. mam stare opony za utylizację których na wulkanizacji krzykneli po 10 złociszy za sztukę... chyba oddam na pomoc dla ukrainy... bo przecież nie wyrzucę do lasu...![]()

tarnogorski.info