• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Blondynka pyta się przechodnia. Przepraszam, gdzie tu jest druga strona ulicy?. No tam po drugiej stronie.
Kurka ja tam była przed chwilą i powiedziano mi, że to tutaj

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Czym się różni Żydowski Autobus od Polskiego?...

Niczym...ino ten żydowski ma poprowadzoną rurę wydechową do kabiny...

***Uprzedzam , nie jestem anty semistą .taki kawał słyszał ja w robocie i przekazuje dalej...

### Teściowa prawi do zięcia:
- Kochany zięciulku , jak umrę to spalcie mnie i prochy moje wysypcie na podwórku...
-Taaa! ...odpowiada zięć ...wiatr się zmieni,a ty mi się znowu do chałupy wpier***lisz.###:D:D:D

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Diagnosta zauważył 5 dyszek w dowodzie i już reszty nie chciał oglądać...:D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Yo między oko a okulary diagnosta miał włożone banknoty po 100 zyły. I powiedział Panie ja tu nic nie pokojacego nie widzę:D

Oczywiście to taki żart nie obrażając tu kolegów diagnosta w tym Arniego:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Dziwię się że kupujący nie miał pretensji do diagnosty :)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dziwię się że kupujący nie miał pretensji do diagnosty :)
A co miał mieć jak sam też 5 dyszek wkłada w dowód...:D
Arni na tyle długo już chyba żyjesz i jesteś diagnostą aby wiedzieć, że przynajmniej 1/2 aut w pl nigdy by nie przeszła przeglądu jak by nie było wkładek w dowód...:D

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Napisz tu a nie w ananasach bo to K naprawdę żart
Godzina 0:45 tel myślałem, że chopa trzeba z kabli odpalić / holować ale nie prośba, żeby podjechać i wymienić akumulator. Serio. Ludzi już popier...ło do reszty

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
A co miał mieć jak sam też 5 dyszek wkłada w dowód...:D
Arni na tyle długo już chyba żyjesz i jesteś diagnostą aby wiedzieć, że przynajmniej 1/2 aut w pl nigdy by nie przeszła przeglądu jak by nie było wkładek w dowód...:D
Każdy sobie wybiera klientów, tych jeżdżących dziurawcami, woodburnerami, bez nr. Vin, z wyciekami zdołaliśmy się pozbyć z kolegą i albo naprawili swoje samochody albo poszukali gdzie indziej, każdy szuka tego czego chce i znajdzie jeśli wie gdzie szukać i jak :) problem pojawia się gdy zderzą się dwie rzeczywistości, klient A jeździ na stację A i tam wszystko jest Ok ale sprzedaje auto i kończy się badanie i jedzie na stację B no i wtedy okazuje się że kupił samochód, który nie spełnia oczekiwań skp B czy jakoś tak :bored: no i trzeba do tych 3000 dołożyć 3-6 000 żeby te wymagania spełniło albo jechać na stację A gdzieś w Polsce :) a można było wysupłać z kieszeni 50 zł na kontrolę przed zakupem auta na skp B i sprawdzić czy jest ok:rolleyes: czy nie :stop: ot cała filozofia, kilka samochodów w ten sposób pogoniłem w pieruny zyskując zaufanie klienta którego uratowałem przed miną ale to dotyczy tych tanich samochodów bo auta po kilka- kilkadziesiąt tysięcy złotych nawet jeśli powiem nabywcy że to czy tamto nie działa to i tak kupi, tym sposobem jedni są zadowoleni a inni nie i wtedy piszą o nas że jesteśmy fajni a inni że do dupy :facepalm: temat rzeka

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Arni czy myślisz, że ten gość co kupił to polo to zrobi je tak żeby bez wkładki przeszedł przegląd ?
Na bank nie... będzie je drutował dalej, tak jak było drutowane przez poprzedniego właściciela...:D
a można było wysupłać z kieszeni 50 zł na kontrolę przed zakupem auta na skp
Tak, tylko, że jak się kupuje auto za 3 koła, to na bank nie będzie to sprawne auto...:D więc po co tracić 50 złociszy...:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Arni czy myślisz, że ten gość co kupił to polo to zrobi je tak żeby bez wkładki przeszedł przegląd ?
Na bank nie... będzie je drutował dalej, tak jak było drutowane przez poprzedniego właściciela...:D

Tak, tylko, że jak się kupuje auto za 3 koła, to na bank nie będzie to sprawne auto...:D więc po co tracić 50 złociszy...:D
Anglicy mówią: You get what you pay for :)
A jednak można wysupłać ;) zależy czego szukasz i oczekujesz, zresztą tacy dwaj co byli u mnie szfagry, jeden do mnie przyszedł i pyta- a to co tam nam pan napisał to jest poważne? Auto nie przejdzie u was? :rolleyes: nie :stop:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Szef ci nie jęczy, że przynosisz straty firmie, bo uwalasz klientów ?:D

lalek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
256
Miasto
Jukei
Napisz tu a nie w ananasach bo to K naprawdę żart
Godzina 0:45 tel myślałem, że chopa trzeba z kabli odpalić / holować ale nie prośba, żeby podjechać i wymienić akumulator. Serio. Ludzi już popier...ło do reszty
A to robisz na mobilce, czy jak ze do Ciebie telefony o tej porze? Jak na mobilce to normalna sytuacja.
Mnie tez pytali o wymiane bateri...w ID3 :cool: bo sie filmow naogladali i ich sprzedawcy w salonie zbajerowali ;) Taki to zart.
No i nie wiem jak to sie spina w Pl finansowo, u mnie mobilka i laweta to zyla zlota, tylko trzeba byc pod gwizdkiem w kolko.

Oglądać do końca :D
"Wyrobimy sie dzisiaj z tym?" :D Calkowicie zwykle pytanie jak sie pracuje w terenie ;)

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Oglądać do końca :D

Typowo dla tego śmietnikowego silnika 1.2 6v

:D zawór mówi PA PA i powodzenia. A wypalony jest bo tłoki robią za pompę oleju :D
Wg. serwisówki dół nie do naprawy.
Części są dostępne. Będę takiego robił jakoś w przyszłym miesiącu... to dam znać :D

Do góry Bottom