Pewnie tych które krazą po necie tez za free. Podaj bynajmniej jakieWitam
Jako jestem nowy na waszym szanownym forum oferuję pomoc 5 plików DPF EGR FAP free jak to mawiają na tym forum na NFZ
Pozdrawiam !
Są programy lecz nie wszystkie zrobisz z automatu nickel, są sterowniki które trzeba robić ręcznie np DCM6.2 lub maszyny rolnicze i inne. Istnieją takie pliki jak "DAMOS" dzięki którym manaulnie zrobisz DPF EGR i inne funkcje oraz strojenie wiedząc gdzie co jest. PozdrawiamMam bazę od 9 lat i posiadam pliki testowane. Robię manualnie i z automatu również jeżeli mam coś przetestowane.Zadam pytanie jesli mi wolno.
Pliki zrobione recznie i testowane czy automacik?
Pół godziny określasz wszystko jednym walnieciem... Określ co Ci gość robi w pół godziny ?To ciekawe ze wysyłam gosciowi duzo plików i przewaznie po pól godzinie odsyła.Da sie w takim czasie obrobic recznie plik.Moze jakies dziwadła robi sie recznie.
dziwadła xdZ automatu masz 5 minut i gotowe, ręcznie w takim czasie możesz wiele ogarnąć lecąc na damosach jeśli masz je opanowane. Nie wiem po co ta dyskusja z Twojej strony. PozdrawiamPół godziny określasz wszystko jednym walnieciem... Określ co Ci gość robi w pół godziny ?dziwadła xd