• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

5 plików DPF EGR FAP Free

20VTPB

Początkujący
Punktów
2
Witam
Jako jestem nowy na waszym szanownym forum oferuję pomoc 5 plików DPF EGR FAP free jak to mawiają na tym forum na NFZ
Pozdrawiam !

20VTPB

Początkujący
Punktów
2
Kolejny hejter tego forum serio ? Wykazuje się pomocą jeśli ktoś ma problem z DPF EGR FAP KLAPAMI DTC itp a koleś wjeżdża że pliki za free co w necie.. Proszę bez takich komentarzy. Nie potrzebuje gówna z sieci. Chcesz to wrzucaj to coś zrobię tak jak napisałem 5 plików free chcesz dpf lub egr lub fap off to zrobię zrozumiałe ? Pozdrawiam

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
566
Miasto
Podkarpacie
To się chwali jeśli faktycznie to będzie ręczna robota .
PS.: Państwo nas nauczyło że nie ma nic za free dlatego takie podejrzenia .

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Zadam pytanie jesli mi wolno.
Pliki zrobione recznie i testowane czy automacik?

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
Nikt tego recznie nie robi.Od tego sa programy do obróbki .

20VTPB

Początkujący
Punktów
2
Ciekawe :) Są programy lecz nie wszystkie zrobisz z automatu nickel, są sterowniki które trzeba robić ręcznie np DCM6.2 lub maszyny rolnicze i inne. Istnieją takie pliki jak "DAMOS" dzięki którym manaulnie zrobisz DPF EGR i inne funkcje oraz strojenie wiedząc gdzie co jest. Pozdrawiam
Zadam pytanie jesli mi wolno.
Pliki zrobione recznie i testowane czy automacik?
Mam bazę od 9 lat i posiadam pliki testowane. Robię manualnie i z automatu również jeżeli mam coś przetestowane.

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Dziekuje. O taka odpowiedz mi chodzilo.
Szanuje ze potrafisz zrobic cos sam a nie jestes kolejnym sprzedawca plikow swiftecha

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
To ciekawe ze wysyłam gosciowi duzo plików i przewaznie po pól godzinie odsyła.Da sie w takim czasie obrobic recznie plik.Moze jakies dziwadła robi sie recznie.

20VTPB

Początkujący
Punktów
2
To ciekawe ze wysyłam gosciowi duzo plików i przewaznie po pól godzinie odsyła.Da sie w takim czasie obrobic recznie plik.Moze jakies dziwadła robi sie recznie.
Pół godziny określasz wszystko jednym walnieciem... Określ co Ci gość robi w pół godziny ?:) dziwadła xd
Z auto
Pół godziny określasz wszystko jednym walnieciem... Określ co Ci gość robi w pół godziny ?:) dziwadła xd
Z automatu masz 5 minut i gotowe, ręcznie w takim czasie możesz wiele ogarnąć lecąc na damosach jeśli masz je opanowane. Nie wiem po co ta dyskusja z Twojej strony. Pozdrawiam

29f001

Nowy
Punktów
0
c5 09r 2,0hdi dcm3,4 dpf egr off trzeba zrobić

plik orginalny odczyt obd

Załączniki

• dcm3,4 kmil.rar
    397,1 KB · Wyświetleń: 3

Bodzio012

Bywalec
Punktów