Misiek
Administrator
Nie wyginaj tak paska!!!
Czemu? To jak sprawdzic czy jest prawidlowo napiety? Kiedys czytalem ze w najdluzszym miejscu nie powinien dac sie wykrecic powyzej 45stopni. U mnie to 60 napewno.Nie wyginaj tak paska!!!
Mam taki mały na 1/4 cala ale on chyba od 5 do 30nm jest. Firma bass polska bodajżeFikus04 przy takich siłach potrzeba markowego dynamometru w przedziale od max3do50Nm. Reszta to zwykły złom.
czekam aż przyślą mi blokadę i w sobote zmieniam pasek.Za chwile na robisz sobie bigosu bawiąc sie tym rozrządem nie możesz poprostu go wymienić dla swiętego spokoju . Nie masz pewności to się nie zastanawiaj .
Takim bass polska swego czasu wyrwałem dwie szpilki w głowicy przy 60Nm
Ale tego Bass-a zamień lepiej na sopran, bo jeszcze żeczywiście coś s....ieprzysz.czekam aż przyślą mi blokadę i w sobote zmieniam pasek.
Malo kolego wiarygodny jestes piszac "żeczywiście" kupuje narzedzia na jakie mnie stać. Nie jestem mechanikiem. Dbam o swoje auto bo wiem ze zrobie to z sercem i napewno lepiej niz mechnik dzieki informacja z literatury jak i forum. Mimo wszystko dziekuje za wszelakie informacje bo bardzo mi pomogły. Życze wszystkim udanych napraw. Temat zamkniety.Ale tego Bass-a zamień lepiej na sopran, bo jeszcze żeczywiście coś s....ieprzysz.
Nie o moją wiarygodność chodzi, tylko o auto , czy to twoje czy inne. A oprócz narzędzi które potrafię wykupić, czy zrobić to kupuję ze szczególnym naciskiem na narzędzia precyzyjne i pomiarowe , wszystko markowe.żeczywiście"