mar.wo
Zweryfikowany Mechanik
Nie płaci się za to, że fachowiec puknął czym trzeba ale za to, że wiedział gdzie i jak.I za tą diagnozę płacisz choćby naprawa trwała 10 min.
To musi kosztować i tego się trzymajmy.
Nie płaci się za to, że fachowiec puknął czym trzeba ale za to, że wiedział gdzie i jak.I za tą diagnozę płacisz choćby naprawa trwała 10 min.
Nie płaci się za to, że fachowiec puknął czym trzeba ale za to, że wiedział gdzie i jak.
To musi kosztować i tego się trzymajmy.
Ceny usług jak zawsze - będą wisieć od ilości konkurencjiJeszcze chwilę trzeba poczekać niech naród dorośnie do tego a innymi słowy postęp techniki w motoryzacji sam ich zmusi.
Teraz już do naprawy samochodów trzeba fachowców bo są coraz bardziej skomplikowane a w przyszłości będą jeszcze bardziej skomplikowane i trzeba będzie sprzętu do naprawy a garazowcow nie będzie na to staćCeny usług jak zawsze - będą wisieć od ilości konkurencji
Coś zrobią ale będzie to mocno już ograniczone co drugie auto przez klona będzie wysadzone w powietrze.Chiny zrobią klony![]()
W takim razie proszę dopisać klonem sterownik sid807evo będący na rynku od 2013r.Chiny zrobią klony![]()
A na czym pracujesz? Programatory, testery? Czego używasz?Ja tez widzę bo przy tym robię a co dalej bedzie to nie wiem na pewno gorzej z dostępnością .
Dlaczego nie ma odpowiedzi na moje pytanie? Przecież proste było...polaczków ? hmmm
polaczków ? hmmm
Ja tez obserwuje i czuje się Polakiem.
On ma c5 z popsuta skrzynia i mu starczy...
A to wspomaganie o którym na ica pisałeś już naprawiles? Czy się poddales? Bo zaraz rok minie...
Proszę o odpowiedzi.A na czym pracujesz? Programatory, testery? Czego używasz?
Nie sądzę , że do perza i cytryny , bo są w ich łapach a kto podkłada sobie świnię ?Chiny zrobią klony
nadal czekam na odpowiedzi na w/w pytania.Proszę o odpowiedzi.