• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Status
Zamknięty.

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Chodzi o to jak odinstalowałeś, czy usunąłeś wszystkie pliki po programie.

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Witam Panów, mam prośbe, przeczytałem cały temat itd lecz nie widziałem zeby ktoś jeszcze aktywował plik z serialem takim jak:|
sn: 100251
serial: FSBQQJWHDCWA
wersja 2013.2
Mam problem ponieważ mam już zpatchowany program i wszystko robie jak w instrukcji, zapisuje plik lecz nie mam jak go aktywować. To jest oprogramowanie delphi oczywiście : ) proszę kolegów o szybką odpowiedź oraz pomoc :)

Załączniki

• filess.rar
    2,9 KB · Wyświetleń: 3

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Witam Panów, mam prośbe, przeczytałem cały temat itd lecz nie widziałem zeby ktoś jeszcze aktywował plik z serialem takim jak:|
serial: FSBQQJWHDCWA
wersja 2013.2
Mam problem ponieważ mam już zpatchowany program i wszystko robie jak w instrukcji, zapisuje plik lecz nie mam jak go aktywować. To jest oprogramowanie delphi oczywiście : ) proszę kolegów o szybką odpowiedź oraz pomoc :)
Testuj

Załączniki

• filess.rar
    5,3 KB · Wyświetleń: 4

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Dzieki chłopaki! Zajebiscie działa xd,
jak bede mieć problem z aktualizacją do 2013.3 to się znowu odezwe, chyba ze nie ma zadnego problemu z aktualizacja :)

Chłopaki, zainstalowałem aktualizacje i wyskoczyła aktywacja. Zatem mam wersje 2013.3, musze wrzucić patcha i aktywować znowu?

wrzuciłem znowu patcha i wyskoczyła mi znowu aktywacja pliku :)
nr: EGDFZJFAVQED
Tutaj macie plik chłopaki :)

Nadszedł mały problem :( załatwiłem sobie ten plik aktywacyjny, program wczytał plik lecz podczas tego procesu wyskoczył błąd taki jak na obrazku :(
Nie wiem dlaczego, myśle, że zrobiłem wszystko jak należy. Program zaktualizował się do 2013.3 i wyskoczyła aktywacja, wrzuciłem maina do folderu i załatwiłem plik aktywacyjny. Może coś nie tak zrobiłem? Pomóżcie

Załączniki

• ffiles.rar
    2,8 KB · Wyświetleń: 3
  • error.JPG
    error.JPG
    23,8 KB · Wyświetleń: 9
Ostatnia edycja:

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Wyświetlila mi sie aktualizacja w programie i kliknąłem aktualizacje. Po 15 minutach uruchomił sie ponownie i wyskoczyła aktywacja

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Tego się nie aktualizuje przez internet bo lipa.

pawcik

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Internet
Zatem ściągnąć ze strony oficjalnej najnowsza wersje i postępować na nowo tak jak w starszej wersji ?

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Tak i nie wolno uruchamiać programu jak jest internet włączony, chyba że zablokujesz main.exe firewallem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom