Masz złego patchaWitam,
Jak by było można, ja bym również poprosił o aktywację pliku.
DS150E (New VCI)
cars:
sn: 100251
hw key: EGDFZJFAVQED
Koledzy mam Power Adapter TCS CDP+ z oprogramowaniem Autocom Cdp 2013.1 i chodzi całkiem dobrze.
Czy jest sens zmieniac soft na 2013.3 (jakie funkcje dodano?) oraz czy musze robic rowniez Firmware urzadzenia ?
Druga sprawa to od jakiegos czasu mam problem z komunikacja, windows wyrzuca komunikat po podlaczeniu "Nie rozpoznano urzadzenia USB, jak odlacze wtyczke USB przy interfejsie kilkakrotnie wtedy przewaznie go wykrywa i zaczyna dzialac. Problem z kablem/windowsem/czy interfejsem?
śmiga, dzięki wielkie!testuj

ProszęWitam, dzieki wam udalo mi sie zainstalowac CDP+ pobralem pacha i smiga tylko 3eba aktywowac pliczekbym by wdzieczny jak by dalo rade. 13.3 new vci tylko Cars,
. Ok jedno pytanko do arcy mistrza czy ten pliczek moge sobie skopiowac i wkleic przy nastepnej instalacji oczywiscie tego samego programu bo chce niedlugo windowsa zmienicProszęmożna jeszcze raz coś nie poszło
Proszę
Masz złego patchaDzień dobry wszystkim bardzo proszę o pomoc w aktywacji DS-150E (new vci)
sn:100251
hardwraekey:EGDFZJFAVQED
Z góry dzięki za pomoc
skąd w takim razie namierzyć dobrego patcha, zależy mi na tym programie bo mam kilka samochodów do podłączeniaMasz złego patcha