thekip
SuperMechanior
- Punktów
- 16
bede inst na nowo wi xp wysypal sięA miałeś wcześniej zainstalowany program?
Usuń pliki z Documents and Setings, są tam 2 pliki.
bede inst na nowo wi xp wysypal sięA miałeś wcześniej zainstalowany program?
Usuń pliki z Documents and Setings, są tam 2 pliki.
Instalujesz 2014.1?podczas instalacji podaje wszystko pod moja glowice id key itd. jak po zainstalowaniu pyta o sn i dalej kod to juz nie moge wprowadzic tego co na poczatku. ten jest na koncu QBGIGRITVACE a na poczatku podczas nstalacji wprowadzam dla mojej glowicy ten:EGDFZJFAVQED
nie. Zainstalowalem ten z linka ktory ty podales z ktorejs z poprzednich stron 2013.3. Juz działa tylko ze nie dokonca sprawnie. Jak podlaczylem volvo s80 to nie mogl znalezdz interfejsu ale po aktualizacji udalo sie podlaczyc. Tylko ze po drugim podlaczeniu pokazuje ze nie moze odczytac obd. Ale podstawowe dane widzi. Takie jak temp. cieczy itd. Cos chyba nie do koncz jest ok.Instalujesz 2014.1?
witam ponownie po nieudanej instalacji nakladki 2014 zrobilem format windows xp na nowo i dalej dupaprzyjacielu wrzuciłem ci pdf abyś sam zobaczył ze na xp instalowaneu mnie nie smiga na xp na win 7 ok
masz u siebie to na xp ? ja wywalilem wlasnie 2014.1 z xp i zainstalowalem 2013.3 dziala jutro podepne glowice i sprawdze
Mam jeszcze inne pytanie czytalem ze wspułpracuje z auto data ma ktos namiar na sprawdzona wersje
Testuj, ale nie jestem pewienWitam wszystkich kolegów , mam prośbe czy da się ten plik aktywować?
Jeżeli tak to proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Co to masz za wersję?Kolego rch11 - nie poszło chyba nie siadło.
To musisz mieć złego patchaWersja 2.13.2 delfi cars
cody: 100251
FSBQQJWHDCWA