siemka
mecze sie z tymi chinczykami juz 3 dni i nie potrafią mi wyslac dobrej aktywacji
mozesz mi pomoc bo non stop co mi wysla to nie widzi wogóle plikui nie wiem co jest grane, czy ja cos zle robie czy oni mi daja zły plik
wszystko wyglada łopatologicznie na youtube wiec nie moge robic zle
instalacja programu
potem wpisuje takie dane
CDP+ CARS ID: a-710-142 HARDWAREKEY: EYGRNVNMRBAO SERIAL: 100251
nastepnie po instalacji wciskam w patch i robie zastepowanie
i lece dalej
zapisuje activation file manualnie i im wysylam oni mi odsylaja nowy klikam na open file wyznaczam katalog gdzie skopiowalem nowy plik i nic kompletnie sie nie dzieje - zadnych bledow ani nic, tak jak by wogole nie reagowal na moj katalog
mozesz mi powiedziec czy dobrze robie? i aktywowac moj plik moze to chinole cos źle robią??
mecze sie z tymi chinczykami juz 3 dni i nie potrafią mi wyslac dobrej aktywacji
mozesz mi pomoc bo non stop co mi wysla to nie widzi wogóle plikui nie wiem co jest grane, czy ja cos zle robie czy oni mi daja zły plik
wszystko wyglada łopatologicznie na youtube wiec nie moge robic zle
instalacja programu
potem wpisuje takie dane
CDP+ CARS ID: a-710-142 HARDWAREKEY: EYGRNVNMRBAO SERIAL: 100251
nastepnie po instalacji wciskam w patch i robie zastepowanie
i lece dalej
zapisuje activation file manualnie i im wysylam oni mi odsylaja nowy klikam na open file wyznaczam katalog gdzie skopiowalem nowy plik i nic kompletnie sie nie dzieje - zadnych bledow ani nic, tak jak by wogole nie reagowal na moj katalog
mozesz mi powiedziec czy dobrze robie? i aktywowac moj plik moze to chinole cos źle robią??

) Co do aktualizacji na Delphi 2012.3 przez neta,to można śmiało robić bo nic nie uwala,ale i tak wyświetla że jest zainstalowana najnowsza wersja.