Tomek241173
Początkujący
Kurcze nie mam innego a może na : tomasz.plotczyk@autocentrummarki.plTomek241173 daj innego maila bo ten z tlena mi odbija
...ale tego odbiorę dopiero jutro rano

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze nie mam innego a może na : tomasz.plotczyk@autocentrummarki.plTomek241173 daj innego maila bo ten z tlena mi odbija

..a może spróbowałbyś jeszcze na tego: tplotczyk@tlen.pl??Tomek241173 daj innego maila bo ten z tlena mi odbija

. Dzięki serdeczne. Lecę aktywować. Napiszę później czy poszło...
bezproblemowo. Wydaje mi się, że jest więcej funkcji niż w 2013.1, bo jest reset FAPu w E83 z 2008r. Super. Tomek RS6 mów co się należy?uważajcie na firmware przy niskich jakościach głowic bo może wam wywalić stn32..... przy aktualizacji sprzętowe. Radzę zostć przy firmware 2012.3 soft oczywiście jak najbardziej 2013.2 i nowsze jak będą ale firmware lepiej zostawić stare jak macie tanie autocomy....
Firmware jest oprogramowaniem wewnętrznym VCIA co i gdzie jest ten firmware ?

Hej a w tej zakładce aktualizacja vci jest też test głowicy, jak podasz test to co? a numery portów COM się zgadzają w comie i w menadzerze urządzeń? Chociaż u mnie samo wykryło.Witam, potrzebuje pomocy, kupiłem ten cały zestaw niby Autocom Delphi 2013.02. Mam poinstalowane wszystko, działa bez zarzutu, tylko jak podłączam vci do kompa to nie widzi urządzenia, jakby brak sterowników usb, nawet jak podłącze do auta to nie może go znaleźć. VCI po podłączeniu do auta świeci tak jak powinien, program działa poprawnie. Jak dam w programie aby wyszukał VCI to nie znajduje go a jest podłączony do USB. Mam taki sam problem na Win7 i Win XP. Kto poradzi co z tym zrobić żeby to działało poprawnie ?
Prawdopodobnie masz uszkodzony tester... w najlepszym wypadku wywaliło wsad z st32... bedzie potrzebne załadowanie wsadów w trybie serwisowym...Witam, potrzebuje pomocy, kupiłem ten cały zestaw niby Autocom Delphi 2013.02. Mam poinstalowane wszystko, działa bez zarzutu, tylko jak podłączam vci do kompa to nie widzi urządzenia, jakby brak sterowników usb, nawet jak podłącze do auta to nie może go znaleźć. VCI po podłączeniu do auta świeci tak jak powinien, program działa poprawnie. Jak dam w programie aby wyszukał VCI to nie znajduje go a jest podłączony do USB. Mam taki sam problem na Win7 i Win XP. Kto poradzi co z tym zrobić żeby to działało poprawnie ?
a jaki masz tester? CDP Pro czy CDP+?Witam ,posiadając aktywowany FileActivation nie mogę aktywować programu-Operacja zakończona niepowodzeniem,proszę sprawdzić czy zainstalowana wersja jest ważna dla posiadanego vci, ID: a-710-479- 30250,za każdym razem ten sam komunikat czy z patchem, czy bez ,dawałem jeszcze update 1 i 2,rejestr wyczyszczony