To dajesz aktualizuj tylko przez USB i to wszystkoa jak będzie ?
To dajesz aktualizuj tylko przez USB i to wszystkoa jak będzie ?
Tak powinno być ale jak będą problemy to pisz, najwięcej problemów stwarza 2013.2a powiedz mi jeszcze kolego jak teraz będę instalował na wi 7 ten 64bit, to jadę z tym patchem i też będzie ok ?
sorry że tak truje ale chcę się tylko upewnić bo ten komp jest firmowy a chcę żeby chodziło na moim prywatnym kompie
To musisz wysłać plik do aktywacji
a jak będzie ?
tak tylko problem w tym ze nie moge wysłac pliku na formum. Mogę ci wysłac w jakis inny sposób ?To musisz wysłać plik do aktywacji
Spakuj go w rar musi pójśćtak tylko problem w tym ze nie moge wysłac pliku na formum. Mogę ci wysłac w jakis inny sposób ?
podziękować bratku,Tak powinno być ale jak będą problemy to pisz, najwięcej problemów stwarza 2013.2
Nie ma sprawypodziękować bratku,
dzisiaj będę go instalował na win 7, wyślę ponownie plik do aktywacji z tym patchem 2013.3
jeszcze raz dziękuję
Testujrch11 właśnie zainstalowałem na win 7, jak aktywujesz to zaraz sprawdzam czy działa

Kolego próbuj tegoWitam. potrzebowal bym aktywacje do 2.2013.2
moj hdk: FSBQQJWHDCWA
sn.: 100251
oraz moj wygenerowany plik.
dziekuje za pomoc
Tego patcha masz złego spróbuj z moim jest tutaj: https://mega.co.nz/#!bRkDhIjR!MHrHAzVfiK9qB7lBVvF1BHdQ26QlP-OMRv7W9j8M1nInie moge zrobic aktualizacji wyskakuje activate file operation failed
sprobowalem z patchem ktory mialem na cd udalo sie wygenerowac plik jest w zalaczniku.
I nie generuje xml?na Twoim patchu jest komenda activate file operation failed
Kopiujesz obydwa pliki?wlasnie nie generuje, wyskakuje tylko ta komenda i tyle
A masz samą wersję 2013.2 czy instalujesz poprawki 2013.2.1 lub 2013.2.2?tak obydwa