poczytaj tutaj a może coś zdziałaszWitam!
Mam problem z Cars CDP+ wer. 2.13.1
wyświetla się monit „unknown error during init”
podczas uruchomiania. prawdopodobnie chodzi o stery do win.8 64 bit
Potrzebuję Patcha.
Z góry dzięki

Witaj.Aktualizacja która ci się wyświetla jest tylko do 2013.3.3 i możesz spokojnie pobrać tylko do ponownego uruchomienia programu będzie konieczne wklejenie ponownie patcha i aktywowanie pliku FileActivationwitam... Mam pytanie, czy moge aktualizowac wer, 2.13.3 do nowszej bez problrmów poniewaz przychodzi mi aktualizacja i nie wiem czy bedzie dalej działąć?
spróbuj tegowitam posiadam autocom cdp+ pracuje na wer programu 2012.3 zainstalowal sie oki glowica i wszystko smiga pobralem wersje 2013.3 do instalki wybralem a-710-142 klucz xxx patch i aktywacja przeszła podłaczam glowice com wykryty test wychodzi na zielono oki i kaze zaktualizowac glowice niestety lampki na glowicy swieca na niebiesko pasek postepu idzie a na koniec wyskakuje komunikat vci uszkodzone lub przewod i za chiny nie mam pojecia jak przebrnac prosze o pomoc
program się uruchamia /już dzisiaj instalowałem ze 3 razy aż w końcu wrzuciłem na d: i poszło/ natomiast jak podaje mu plik to wyrzuca to: /fotka/Sam plik jest poprawnie aktywowany. Nie działa program ?