dawid94rks
Nowy
- Punktów
- 0
Testujnr serii 100251
klucz QILXRZJEVNKK
wersja 2.13.3
Witam.
Proszę o aktywację CDP+ 2.13.3
Nr 100251
QBGIGRITVACE
Patch skopiowany.
Jeszcze raz przesyłam plik. PS Jak ruszy to będę prosił o aktywację na ciężarowe.
Z góry dziękuję
poczytaj tuZapowiadało się dobrze, a tu błąd: Unknown error during init.
Co robić?
testujOdinstalowałem program, wyczyściłem rejestr i pliki tymczasowe CCleanerem, zrestartowałem i zainstalowałem na innej partycji. Mogę jeszcze raz prosić o aktywację pliku na osobowe?
spróbuj ponownie a z tym reinstalem systemu to się tak nie spieszZnowu błąd. Poczytam jeszcze inne posty. Jak nic nie znajdę to "format c:".
Na razie dzięki serdeczne.
Usunąłem pliki wg porad innych i wygenerowałem jeszcze raz plik. Proszę o aktywację.
PS. Jak nie pójdzie to spróbuję jeszcze jednego sposobu, a jak dalej będzie niepowodzenie to reinstal system.
Plik trzeba generować z podłączoną głowicą do kompa? PS W którymś poście wspomniałeś o firemware. Chciałem pobrać, ale nie chce otworzyć strony. Mogę Cię prosić o linka i ewentualnie jeszcze jakąś poradę co robić? Mogę zainstalować team viwiera jeśli miałbyś czas dziś lub jutro.Zainstaluj teamvevier to cos jutro poradzimy( dzisiaj juz tylko przeglad mam z fona)Daje jeszcze plik z drugiego kompa - zobaczymy czy odpali.
Delphi / Autocom 2013.R3 Darmowe Aktywacje
Witam wszystkich członków
tutaj można poprosić o aktywację Autocom 2013,3 samochodów osobowych i ciężarówek
Proszę wstawić wygenerowany plik FileActyvation oraz info jak a wersja (Autocom -Delphi) oraz podać S/N
Wyświetl załącznik 3737
Witam, serdecznie proszę o aktywacjeDelphi / Autocom 2013.R3 Darmowe Aktywacje
Witam wszystkich członków
tutaj można poprosić o aktywację Autocom 2013,3 samochodów osobowych i ciężarówek
Proszę wstawić wygenerowany plik FileActyvation oraz info jak a wersja (Autocom -Delphi) oraz podać S/N
Wyświetl załącznik 3737
TestujWitam, serdecznie proszę o aktywacje
Delphi 2013 rev.3
SN:30250
klucz:KHGYGHIFQSGH
nazwa urządz.: DS150E
wersja oprogr. 2.13.3
Jak widzisz pytania się powtarzająJuż wszystko działa. Miałem złą instrukcję - chyba do jakiejś starszej wersji. Pliki aktywowałem (znalazłem Aktywatora).
Ale mam jeszcze pytanie - program przy włączonym necie pyta się o aktualizację... - "na chłopski rozum" powinienem dawać NIE?
PS. Dzięki za poświęcony czas i ogólnie za pomoc.
Pozdrawiam.
i odpowiedż masz tu