Chetnie doloncze nie mam dzialalnosci bo pracuje poza krajem.No to w teorii mamy 4 osoby. Chętny ktoś wziąć na siebie? Ja niestety nie mam działaności więc nie ogarnę...
Witam. Ten hayness pro aktualny ?Gdyby ktoś był zainteresowany to będę miał wolne stanowisko na autodate ( 980 zł) oraz stanowisko na hayensa ( 615zł)
Ja pomagam w zakupie haynessa jak ktoś zainteresowany.Witam także chętny na alldata /autodata .
To jest dostęp przez oryginalny portal czy coś jak drcar gdzie nie wszystko jest dostępne i działa jak krew z nosa ?Ja pomagam w zakupie haynessa jak ktoś zainteresowany.
500na rok osobówki+busy+ciężarówki.
Przez stronę www i wszystko działa szybkość ładowania zależy od sprzętu i internetu . Mogę coś sprawdzić jak zainteresowany, od razu mówię w haynessie są schematy elektryczne ale nie wszystkie.To jest dostęp przez oryginalny portal czy coś jak drcar gdzie nie wszystko jest dostępne i działa jak krew z nosa ?
Udostępniasz jakiś testowy login na godzinę ? Żeby zobaczyć jak to dzialaPrzez stronę www i wszystko działa szybkość ładowania zależy od sprzętu i internetu . Mogę coś sprawdzić jak zainteresowany, od razu mówię w haynessie są schematy elektryczne ale nie wszystkie.
Już nie , działa tak samo jak każdy program online czy to autodata czy hayness. Powiedz co chcesz sprawdzić i jaki samochód a sprawdzę i podeślęUdostępniasz jakiś testowy login na godzinę ? Żeby zobaczyć jak to dziala