Autodata aktualna?2 wolne miejsca na autodate - 620/stanowisko
Witam. Zapraszam do kontaktuWitam
Odkupię jedno stanowisko Alldata lub haynes
Czesc ja bym chetnie sir zlozylWitam czy ktoś coś działa z alldatą tzn. czy zakup grupowy ktoś planuję ?
Kolego. Jak masz możliwość chętnie się podlacze. Mówimy o alldacie eu?W UK na 5stanowisk mam182£ tylko to jest po ang
tak mowimy o euKolego. Jak masz możliwość chętnie się podlacze. Mówimy o alldacie eu?
najkorzysniej bylo by na 5 stanowisk wyszlo by wtedy okolo 220f bo na 2 stanowiska jest 180f ceny z vatemtak mowimy o eu
to juz jest 3 jeszcze 2 i bedzie po okolo 45f na msc bo na 2 stanowiska wychodzilo by po 90f na mscCzesc jest ktos chetny do zakupu alldata na dwa stanowiska wspolnie
Czesc ja bym chetnie sir zlozyl
Dostęp off-site/WAN: Standardowe warunki ALLDATA Repair stanowią, że użytkownik nie może udostępniać dostępu do produktu przez sieć WAN (rozległą sieć) ani w celu dostępu poza siedzibą firmy bez uprzedniej, wyraźnej, pisemnej zgody ALLDATA i uiszczenia dodatkowych opłat. Używanie w Polsce i Anglii jednocześnie może zostać potraktowane jako dostęp off-site/WAN to wyczytalem w intrnecie musze sie skontaktowac z nimi I sie dowiedziectak mowimy o eu
najkorzysniej bylo by na 5 stanowisk wyszlo by wtedy okolo 220f bo na 2 stanowiska jest 180f ceny z vatem
to juz jest 3 jeszcze 2 i bedzie po okolo 45f na msc bo na 2 stanowiska wychodzilo by po 90f na msc
Jakie języki tam są?Od kilku dni testuję Alldatę online i jestem miło zaskoczony, bardzo dobre uzupełnienie Autodaty i HGS'a.
Chciałbym zakupić dostęp na rok czasu na kilka stanowisk.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę odezwać się na priv wtedy będę mógł napisać koszt takiego abonamentu jak będę wiedział ile jest chętnych.
Na pewno chciałbym zejść z ceną na mniej więcej 750-900zł/rok.