arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Ja myślałem że on jeździ w formule 1a co sądzisz o Robercie Lewandowskim, ty sławnym hokeiście.?![]()

Ja myślałem że on jeździ w formule 1a co sądzisz o Robercie Lewandowskim, ty sławnym hokeiście.?![]()

ano tak, porypało mi się. to pewnie razem z tym, jak mu tam.... aaa, Pudzianowskim znanym docenianym kierowcą rajdowym.Ja myślałem że on jeździ w formule 1![]()
nie za cicho, tylko razem z oryginalnym basem...Szumek za cicho Ty, za głośno Urszula!! Urszule znam na pamięć więc ona w tle a ty napiżdżasz!!

Nie, Pudzianowski był pilotem Hołowczycaano tak, porypało mi się. to pewnie razem z tym, jak mu tam.... aaa, Pudzianowskim znanym docenianym kierowcą rajdowym.

Koledzy mi opowiadali jak kiedyś w autobusie kierowcy pasażerowie zgłaszali stuki z tyłu, okazało się że miał włączony mikrofon w kabinie i on stukał w ścianę a stuki odzywały się w głośnikach na wozieKobitkę chcieli naciąć ma koszty wymiany zawieszenia. Kobitka kumata zabrała auto i do SKP gdzie nic nie stwierdzili. W końcu trafiła do mnie i znalazłem usterkę

zrób wymianę dynamiczną.mnie też zakonserwowało
BTW macie jakiś sposób na olej w tlumiku?