nie wiem jak można nie podnieść maski by wyciągnąć miarkę na chwilę i zobaczyć czy wogóle jest olej,ale widocznie można 
monopol jak w przypadku windowsa/intela czy innych produktów .inna sprawa jest cos, co jakis czas temu slyszalem, ze w USA koncerny chca, aby samochod podporzadkowany byl prawu autorskiemu, czyli nikt bez zgody wlasciciela (czyli producenta, a nie wlasciciela samochodu...) nie może ingerowac w ich "dzieło"...
także jest nadzieja panowie, nie traccie nadzieję jak kolwiek źle się dzieje... Polacy to nie jest głupi naród, moim zdaniem Polak nie da się wydymać producentom, jeśli będą produkować szroty to będziem jeździć klasykami
proste ... Ja mam 20- letnie audi i nie zamierzam go zmienić na lepszy model 
nie mozliwe zeby tak palnalKumpel mnie pytał dziś czy komputerem pospawam mu tłumika ja na to - pewnie i przy okazji powymieniam ci zawory wydechowe przez tłumik a on na to - serio ?
![]()

Mój sąsiad ma mazdę w podobnym wieku, on sam jest w jej posiadaniu 11 lat i powiedział, że by ją sprzedał gdyby nie to, że nic się z nią nie dzieje, wymienia płyny i nie ma żadnych problemów. Swoją drogą to takie typowe, Polak sprzedaje auto dopiero, jak zaczną się z nim problemy i chce się go pozbyć.Kumpel ma kumpla ktory ma swój warsztat, ten niezależny mechanik powiedział mu że miał już kilku klientów którzy kupili sobie nowoczesne auta, kilkuletnie i jak się dowiedzieli ile będą kosztowały naprawy ich "cacek" to sprzedali je i kupili sobie starsze samochodytakże jest nadzieja panowie, nie traccie nadzieję jak kolwiek źle się dzieje... Polacy to nie jest głupi naród, moim zdaniem Polak nie da się wydymać producentom, jeśli będą produkować szroty to będziem jeździć klasykami
proste ... Ja mam 20- letnie audi i nie zamierzam go zmienić na lepszy model
![]()
Najlepiej takie w moim wieku.
Sorry, kobieta nigdy nie zdradza swojego wiekuczyli 18sto letnie?