W poprzedniej firmie, co jeździłem, to była podobna sytuacja; gościowi normalnie na łuku silnik wyłączyło i cześć. Był akurat blisko jakiejś bocznej drogi, akurat że nic nie jechało z przeciwka, to pędem się przetoczył, zatrzymał i też tak katował, aż mu się prąd skończył. Wyszło, że pasek rozrządu strzelił, wymieniany 5 tysięcy kilometrów wcześniej. 2.5 dCi. Nie wiem jak, ale silnik wyremontowali i auto chodzi dalej, bo nadal je czasami mijam na drodze, choć nigdy nie przestanie mnie ciekawić, jakie tam esy floresy musiały się zrobić w układzie korbowo-tłokowym, bo akumulator tam był w miarę świeży i codziennie jeździło się po 200-300 km, więc trochę siły miał na kręcenie, zwłaszcza bez kompresji.Dzis szybkie oględziny auta , jechał ,jechał i sobie zgasł. No nic czarna magia , ale najgorzej że odpalić nie chciał to go klient kręcił i kręcił aż Aku padło i na lawetę

sanki pod silnikiem dziurawe tak że mocowanie poduszki skrzyni biegów odpadło
, mocowanie drążka stabilizatora wyrwane, dopiero co kupił, zapomniałem zapytać za ile, może wróci to wtedy dopytamNie wiedziałem że można tak dobić audi, nie mam zdjęć ale dziś przyjechał do mnie szoszon takim audi jak moje najstarsze tylko przebieg o połowę mniejszy, pęknięta sprężyna przód lewy tak że już wyleciała z dolnego mocowaniasanki pod silnikiem dziurawe tak że mocowanie poduszki skrzyni biegów odpadło
, mocowanie drążka stabilizatora wyrwane, dopiero co kupił, zapomniałem zapytać za ile, może wróci to wtedy dopytam

Nie wziąłem od niego grosza, puściłem go, przejął się chłop, myślę że to naprawi i wróci albo odda sprzedawcy, żaden diagnosta tego nie podbijejak podbiłeś przegląd to wróci za rok. a jak dostał negatywa to już nie- bo diagnosta to kawał #uja![]()
żaden diagnosta tego nie podbije
ile lat robisz przeglądy? nie ty, to inny podbije za dodatkowy bilet nbp...
żaden diagnosta tego nie podbije
Zależy od diagnosty, spotkałem takich, którzy nie podbiją jak odcień błotnika jest inny niż reszta i takich, którzy podbijają nie wychodząc z kanciapy.Rdzy tylko nie podbijają, bo nie powstała w kwadrans.
coś takiego można zrobić jakiemuś złośliwemu typowi a nie nieświadomemu nabywcy no i jest jeszcze druga sprawa, taki chłop może mieć kolegów z którymi mógłby wrócić do mnie a zęby nie odrastają
Taa... kupował po ciemaku i najebany w trzy doopy...![]()
znawców od wirusologii, łodzi podwodnych, taktyków wojennych i makroekonomii... 
Kupował na allegro a nie było widać na zdjęciach od spoduTaa... kupował po ciemaku i najebany w trzy doopy...![]()