hamer
Zweryfikowany Mechanik
co dwa łożyska ktoś zamontował. albo odwrotnie,lub widełki co pchają łożysko skroiły
Ostatnia edycja:
Poki plastik sie nie zdarl bylo ok, ale plastikowa czesc wypadła bo darło ja sloneczko, lozysko pracowalo niecentrycznie, zaklinowalo sie o lape i pieknie wytaczalo taka o to dziure. Reszte zniszczen dokonala lapa ktora wpadla w sloneczko kiedy lozysko juz je przewiercilo i wpadlo do srodka

Arni napisal "niewłaściwe", chodziło o niewłaściw.i.e to brakujaca litera imax leć po flaszkęniewłaściwe łożysko założone, za małe wpadło w środek i wycięło dziurę, miałem taki przypadek w Alfie 147

Ale jak widac sa wieksze harty niz ja:d No i zalozyli
to ja dziekuję za wyróżnienie, możesz przyznać pół litra następnemu w kolejnościCoval bym pierwszy;p No i Arni, wszytskich nie napoje;p sory:d
bo mi wódka jednak nie służy, po pierwsze staram się ograniczyć picie bo nie służy memu i tak słabemu zdrowiu a po drugie zauważyłem że lubię pić piwo a łatwo się stoczyć
niby każdy fachowiec musi wypić ale znam gościa który kilkanaście lat temu był dyrektorem papierni w czerwonaku a teraz jest ulicznikiem, pije jabole i najtańsze piwa np. VIP Także czuję że zdobyłem drugie miejsce na podium ale nagrodę rzeczową proszę przyznać koledze 

zostało Audio, można posłuchać ...

audio albo AudiPewna Historia ku przestrodze
Audio musi być -SUPER !!!
1.Nie słychać jak auto jęczy....
2. W sumie to nić nie słychać
3.Jak już przestanie jechać to zawsze można posłuchać muzy....
Wyświetl załącznik 8207 Wyświetl załącznik 8208
Opony.
1. Są drogie
2.Panie ale są aż 4
Wyświetl załącznik 8209
Zawieszenie
1. A co to jest?
2. A to... To kolega naprawił..
3. Panie ale tego nie widać i nie słychać
Wyświetl załącznik 8210 Wyświetl załącznik 8211 Wyświetl załącznik 8212
od było sobie Autozostało Audio, można posłuchać ...
![]()
w tym drugim też mało co słychać bo wyciszone...