Filtr powierza Ford Windstar , przyjechał bo nie chodził ani na Pb ani na LPG po uruchomieniu i dodaniu gazu wsysało na plasko wąż gumowy .... chyba od nowości nie zmieniany .... jeszcze tak zabetonowanego nie widziałem ...
później się śmialiśmy że 'po co go wymieniać albo sprawdzać póki jeździ' 
Bez komentarzaZ dzisiaj. Elektryk zawołał mnie do zdjęcia paska wielorowkowego w mondeo 2.0 tdci (ulubiony napinacz) ale nie to mnie zdziwiło.
Klient stwierdził że mamy naprawić alternator bo tylko on nie działa - cała reszta jest ok.
Właściwie tak powinno być , jak od przegląd dostał ? Kiedyś pamietam na zaprzyjaźnionej stacji złamał sie fiat 125p , facet do sądu ich podał ale oczywiście przegrał ... czasem ręce opadająJedyne co mi się w tym momencie na myśl to zadzwonić po panów policjantów i dowód do wora. Dla mnie to ostre przegięcie...

dla weryfikacji ich uczciwości w pracy i jeśli komuś udowadnią , że przepuszcza to tracą pracę i uprawnienia. 
Ale lepiej sprawdzić co się dzieje a zwieszeniu niż koła pogubić bo tak się zdarza
Teraz jak auto kupywałem to gościowi na ścieżce poszedł przewód hamulcowy jak depnął na rolkach noi szczęście było takie że miałem klucze ze sobą to połozyłem sie pod samochód i wymieniłem, ale gorzej by było gdyby ten przewód pekł przy ostry hamowaniu np. w lecie na suchym asfalcie....