• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Właśnie że w PL. Gość serwisował auto w PL.
W NO przez 12 lat się nie spotkałem z czymś takim.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Rany to nasza przywara narodowa .. w PL to źle ale za granicą to cud miód ultramaryna ... ilu pracuje poza PL i spotykają niezłe kwiatki ..

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Spotyka się ludzi co oleju nie mieniają bo niby po co?

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Ostatnio robiłem wentylator w zafirze i przy okazji kobieta stwierdziła że można by olej wymienić.Odkrecilem pokrywke filtra a tem trochę papki i kawałek plastiku.Pytam wiec kobiety kiedy ostatni raz zmieniała olej a ona na to ze będzie z 5 lat bo kolega w pracy jej mówił że mało jeździ to nie trzeba wymieniać

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Tam właśnie nie da się wymienić a szkoda .... najbardziej mnie bawią wypowiedzi skasuj pan błędy i wtedy kasuje a potem przylatuje z krzykiem że znowu się świeci ... i jak z głupimi gadać ?
Profesjonalne skasowanie błędów w takich przypadkach obejmuje wyjęcie żaróweczki z kontrolki "check" ... :D:p

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Tam właśnie nie da się wymienić a szkoda .... najbardziej mnie bawią wypowiedzi skasuj pan błędy i wtedy kasuje a potem przylatuje z krzykiem że znowu się świeci ... i jak z głupimi gadać ?

Kasowac :D
Mialem stalego klienta, co sobota za pare minut 20f :) [mial u mnie znizke] przez prawie dwa miesiace, mowilem co ma zrobic sam lub pojechac gdzie mu zrobia - za mocno upierdliwy, wiec sam sie nie dotykalem do jego auta poza podlaczaniem sie kompem bo gdyby mu zeszlo powietrze z opony to moglby powiedziec ze moja wina :D

A w Twoim przypadku pisemko ze klient chce tylko skasowac bledy/podpisuje i wtedy reszta Ciebie nie obchodzi.

Do góry Bottom